Фарширований картопля (варіації на тему «Крихти-картоплі»)
(покроковий рецепт з фото)
Наш варіант приготування картоплі з популярної мережі кафе швидкого харчування "крошка-картошка" .
1. Для початку беремо найбільший картопля, який тільки є у вас в будинку. Ретельно моєму його (можна навіть потерти губкою) і залишаємо обсихати.
2. Далі загортаємо його в 2-3 шару фольги. Відправляємо в духовку на 1, 5 годину.
3. Гриби і цибулю треба дрібно порубати. Фарш посолити і додати в нього улюблені спеції. Всі разом обсмажити на сковороді до готовності.
4. Крабові палички дрібно нарізаємо. Варені яйця тремо на дрібній тертці. Додаємо майонез і ретельно перемішуємо.
5. Для кращого смаку картоплі знадобиться вершкове масло і сир, натертий на дрібній тертці.
6. Минуло 1, 5 годину. Звільняємо картопля від фольги, залишаємо 1 шар для зручності приготування.
7. Картопля розрізаємо вздовж. Акуратно ножичком вирізаємо м'якоть і розминаємо її виделкою.
8. У картопляну м'якоть додаємо сир і вершкове масло. Акуратно перемішуємо.
9. На одну половинку картоплі кладемо крабові палички і яйця, на іншу - фарш, гриби і цибулю.
Готово!
- Картопля - 8 штук
- Гриби - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Фарш курячий - 100 грам
- Крабові палички - 6 штук
- Яйця курячі - 3 штуки
- Сир - 50 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
2. Далі загортаємо його в 2-3 шару фольги. Відправляємо в духовку на 1, 5 годину.
3. Гриби і цибулю треба дрібно порубати. Фарш посолити і додати в нього улюблені спеції. Всі разом обсмажити на сковороді до готовності.
4. Крабові палички дрібно нарізаємо. Варені яйця тремо на дрібній тертці. Додаємо майонез і ретельно перемішуємо.
5. Для кращого смаку картоплі знадобиться вершкове масло і сир, натертий на дрібній тертці.
6. Минуло 1, 5 годину. Звільняємо картопля від фольги, залишаємо 1 шар для зручності приготування.
7. Картопля розрізаємо вздовж. Акуратно ножичком вирізаємо м'якоть і розминаємо її виделкою.
8. У картопляну м'якоть додаємо сир і вершкове масло. Акуратно перемішуємо.
9. На одну половинку картоплі кладемо крабові палички і яйця, на іншу - фарш, гриби і цибулю.
Готово!