Рецепт Фарширований картопля (варіації на тему «Крихти-картоплі») фото

Фарширований картопля (варіації на тему «Крихти-картоплі»)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Для дітей , На сніданок , Від 5 років
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Наш варіант приготування картоплі з популярної мережі кафе швидкого харчування"Крошка-картошка" .


Опис приготування:

1. Для початку беремо найбільший картопля, який тільки є у вас в будинку. Ретельно моєму його (можна навіть потерти губкою) і залишаємо обсихати.

2. Далі загортаємо його в 2-3 шару фольги. Відправляємо в духовку на 1, 5 годину.

3. Гриби і цибулю треба дрібно порубати. Фарш посолити і додати в нього улюблені спеції. Всі разом обсмажити на сковороді до готовності.

4. Крабові палички дрібно нарізаємо. Варені яйця тремо на дрібній тертці. Додаємо майонез і ретельно перемішуємо.

5. Для кращого смаку картоплі знадобиться вершкове масло і сир, натертий на дрібній тертці.

6. Минуло 1, 5 годину. Звільняємо картопля від фольги, залишаємо 1 шар для зручності приготування.

7. Картопля розрізаємо вздовж. Акуратно ножичком вирізаємо м'якоть і розминаємо її виделкою.

8. У картопляну м'якоть додаємо сир і вершкове масло. Акуратно перемішуємо.

9. На одну половинку картоплі кладемо крабові палички і яйця, на іншу - фарш, гриби і цибулю.

Готово!

  • Картопля - 8 штук
  • Гриби - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Фарш курячий - 100 грам
  • Крабові палички - 6 штук
  • Яйця курячі - 3 штуки
  • Сир - 50 грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Для початку беремо найбільший картопля, який тільки є у вас в будинку. Ретельно моєму його (можна навіть потерти губкою) і залишаємо обсихати.

2. Далі загортаємо його в 2-3 шару фольги. Відправляємо в духовку на 1, 5 годину.

3. Гриби і цибулю треба дрібно порубати. Фарш посолити і додати в нього улюблені спеції. Всі разом обсмажити на сковороді до готовності.

4. Крабові палички дрібно нарізаємо. Варені яйця тремо на дрібній тертці. Додаємо майонез і ретельно перемішуємо.

5. Для кращого смаку картоплі знадобиться вершкове масло і сир, натертий на дрібній тертці.

6. Минуло 1, 5 годину. Звільняємо картопля від фольги, залишаємо 1 шар для зручності приготування.

7. Картопля розрізаємо вздовж. Акуратно ножичком вирізаємо м'якоть і розминаємо її виделкою.

8. У картопляну м'якоть додаємо сир і вершкове масло. Акуратно перемішуємо.

9. На одну половинку картоплі кладемо крабові палички і яйця, на іншу - фарш, гриби і цибулю.

Готово!

Схожі рецепти