Рецепт Маринована курка під сиром фото

Маринована курка під сиром
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Птах , Курка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Ця курочка прикрасить будь-який стіл на святковий або сімейна вечеря. М'ясо виходить дуже ніжне і соковите. Встояти перед такою стравою просто неможливо.

Опис приготування:

Для приготування цієї страви можна взяти будь-які частини курки. Просто наріжте їх на порційні шматочки. На стіл блюдо можна подати прямо в формі для запікання.

  • Курка - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Сир твердий - 150 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Кетчуп - 100 грам
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
маринована курка під сиром - фото крок 1
Для маринаду змішайте майонез, кетчуп, соєвий соус і спеції.
маринована курка під сиром - фото крок 2
Курку обваляйте в отриманому соусі і залиште маринуватися на 2-3 годину.
маринована курка під сиром - фото крок 3
Потім викладіть курку в форму для запікання, змащену маслом. Зверху розкладіть нарізану цибулю.
маринована курка під сиром - фото крок 4
Рясно посипте тертим сиром і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 80-90 хвилин.
маринована курка під сиром - фото крок 5
Готову курочку подавайте до столу в гарячому вигляді.
Смачного!

Схожі рецепти