Маринована курка під сиром
(покроковий рецепт з фото)
Ця курочка прикрасить будь-який стіл на святковий або сімейна вечеря. М'ясо виходить дуже ніжне і соковите. Встояти перед такою стравою просто неможливо.
Для приготування цієї страви можна взяти будь-які частини курки. Просто наріжте їх на порційні шматочки. На стіл блюдо можна подати прямо в формі для запікання.
- Курка - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сир твердий - 150 грам
- Майонез - 100 грам
- Кетчуп - 100 грам
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Спеції - За смаком
Для маринаду змішайте майонез, кетчуп, соєвий соус і спеції.
Курку обваляйте в отриманому соусі і залиште маринуватися на 2-3 годину.
Потім викладіть курку в форму для запікання, змащену маслом. Зверху розкладіть нарізану цибулю.
Рясно посипте тертим сиром і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 80-90 хвилин.
Готову курочку подавайте до столу в гарячому вигляді.
Смачного!
Смачного!