Рецепт Маринована курка фото

Маринована курка
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Молочні продукти , Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соуси , Маринади
Кількість порцій: 6
Час приготування: 9 г. 0 хв.

М'ясо курки досить ніжне і соковите. Але якщо ще додати до нього маринад або соус, то можна отримати блюдо, тане в роті. Дивіться, як приготувати мариновану курку з овочами в духовці.

Опис приготування:

Незважаючи на наявність майонезу і сметани в маринаді, блюдо виходить досить легким, адже на гарнір разом з куркою запікаються овочі, які легко засвоюються і містять в собі вітаміни і корисні мікроелементи.

Маринувати курку можна 3 годину, але краще залишити її в маринаді на ніч, щоб вона встигла просочитися ароматом часнику і спецій.

  • Курка - 1 штука (близько 2-2, 5 кг)
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Картопля - 6 штук
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1 штука (головка)
  • Селера кореневої - 250 грам
  • Пастернак - 100 грам
  • Корінь петрушки - 100 грам
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Каррі - За смаком
маринована курка - фото крок 1
Курячу тушку чистимо і ділимо на 8-10 частин. Видавлюємо часник, додаємо до нього сметану, гірчицю, сіль, перець, каррі та інші спеції за смаком. Обмащуємо маринадом курку і залишаємо в холодильнику на ніч.
маринована курка - фото крок 2
Вранці або вдень починаємо готувати овочі. Чистимо і ріжемо досить великими шматочками картоплю, пастернак, морква, селера, петрушку. До них додамо майонез, сіль і інші приправи за смаком.
маринована курка - фото крок 3
Гарненько перемішуємо овочі і додаємо до них шматочки курки. Греєм духовку до 200 градусів, деко змащуємо олією і кладемо м'ясо з овочами.
маринована курка - фото крок 4
Запікати страву будемо близько години, щоб все встигло ретельно приготуватися. Подаємо курочку і овочі гарячими.

Схожі рецепти