Рецепт Манговий мус фото

Манговий мус
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Вершки , Манго
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок
Солодке , Десерти , Мус
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Ніжний, апетитний і ароматний десерт всього за 10 хвилин. Хіба не чудово? Якщо вам подобається ідея, тоді запам'ятовуйте, як приготувати манговий мус.

Опис приготування:

Ніжний, ароматний, солодкий і корисний мус з манго! Такий десерт обов'язково припаде до смаку діткам. До речі, для приготування фруктового мусу можна використовувати не тільки манго. Вершки я раджу брати 35% жирності, щоб вони добре збили. Готуйте мус і подавайте як десерт або доповнення до домашньої випічки!


  • Манго - 2 штуки
  • Вершки - 1/2 склянки
манговий мус - фото крок 1
1. Очистіть манго. М'якоть відокремте від кістки.
манговий мус - фото крок 2
2. За допомогою блендера подрібніть манго в однорідне пюре.
манговий мус - фото крок 3
3. Вершки збийте до пишності.
манговий мус - фото крок 4
4. Додайте пюре манго.
манговий мус - фото крок 5
5. І акуратно перемішайте.
манговий мус - фото крок 6
6. Подавати манговий мус можна відразу або попередньо остудивши в холодильнику.
Смачного!

Схожі рецепти