Манговий мус
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний, апетитний і ароматний десерт всього за 10 хвилин. Хіба не чудово? Якщо вам подобається ідея, тоді запам'ятовуйте, як приготувати манговий мус.
Ніжний, ароматний, солодкий і корисний мус з манго! Такий десерт обов'язково припаде до смаку діткам. До речі, для приготування фруктового мусу можна використовувати не тільки манго. Вершки я раджу брати 35% жирності, щоб вони добре збили. Готуйте мус і подавайте як десерт або доповнення до домашньої випічки!
- Манго - 2 штуки
- Вершки - 1/2 склянки

1. Очистіть манго. М'якоть відокремте від кістки.

2. За допомогою блендера подрібніть манго в однорідне пюре.

3. Вершки збийте до пишності.

4. Додайте пюре манго.

5. І акуратно перемішайте.

6. Подавати манговий мус можна відразу або попередньо остудивши в холодильнику.
Смачного!
Смачного!