Манговий мус
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.
Ніжний, апетитний і ароматний десерт всього за 10 хвилин. Хіба не чудово? Якщо вам подобається ідея, тоді запам'ятовуйте, як приготувати манговий мус.
Опис приготування:
Ніжний, ароматний, солодкий і корисний мус з манго! Такий десерт обов'язково припаде до смаку діткам. До речі, для приготування фруктового мусу можна використовувати не тільки манго. Вершки я раджу брати 35% жирності, щоб вони добре збили. Готуйте мус і подавайте як десерт або доповнення до домашньої випічки!
- Манго - 2 штуки
- Вершки - 1/2 склянки
1. Очистіть манго. М'якоть відокремте від кістки.
2. За допомогою блендера подрібніть манго в однорідне пюре.
3. Вершки збийте до пишності.
4. Додайте пюре манго.
5. І акуратно перемішайте.
6. Подавати манговий мус можна відразу або попередньо остудивши в холодильнику.
Смачного!
Смачного!