Ананасово-манговий смузі
(покроковий рецепт з фото)
Ананасово-манговий смузі - один з найсмачніших, що мені доводилося куштувати. Прекрасний сніданок - швидко, просто, барвисто і дуже корисно!
Ось уже кілька років я чи не щоранку готую собі смузі на сніданок. За цей час я перепробував десятки різних різновидів смузі, і ананасовий-манговий смузі - одна з найсмачніших варіацій цього напою-десерту. Якщо ніколи не пробували, настійно рекомендую разок приготувати - напевно вам сподобається співвідношення швидкості приготування і смаку готового смузі!
- Манго - 1 штука
- Ананас - 1/2 штуки
- Лід - 1 Склянка
- Банан - 1/2 штуки
- Йогурт ванільний - 170 грам
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Молоко - 1/2 склянки
Кубики льоду складаємо в чашу блендера.
Туди ж кладемо йогурт.
Туди ж додаємо половину банана, нарізану на дольки.
Половину ананаса нарізаємо на кубики і теж кладемо в чашу блендера.
Манго чистим, нарізаємо на кубики і додаємо туди ж.
Нарешті, додаємо в чашу блендера трохи меду.
Слідом за медом - трохи ванільного екстракту.
І останній інгредієнт, молоко, теж додаємо в чашу блендера.
Залишається тільки збити все це справа до однорідності.
Готово!