Манговий чай
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.
Хороший ранковий напій - запорука хорошого і бадьорого настрою.
Опис приготування:
Манговий чай - поєднання бадьорості і екзотичного фруктового смаку. Для тих, хто хоче отримати подвійне задоволення від чаю і фруктового напою.
- Манго - 1 штука
- Цукру - 10 грам
- Чорного чаю - 5 грам
- Лаймового соку - 20 мілілітрів
1. Заварити чай твердині, яку ви вважаєте за краще
2. Поки заварюється чай, чистимо манго і нарізаємо шматочками.
3. Блендером перетворюємо манго в пюре, додаємо цукор і лайязикай сік.
4. З'єднуємо з охолодженим чаєм і насолоджуємося.