Манговий мармелад
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите не тільки смачні, але і корисні десерти, обов'язково зверніть увагу на цей найпростіший варіант, як приготувати манговий мармелад, неймовірно ароматний, яскравий і смачний.
Цей десерт гарний тим, що крім самих фруктів немає нічого. Якщо вам не вистачає цукру, можна при подачі трохи присипати мармелад цукровою пудрою, наприклад. Таке ласощі без страху можна давати діткам, так як в цей якості та свіжості ви будете впевнені. До речі, крім манго можна використовувати і інші фрукти або ягоди. Запам'ятовуйте рецепт і повторіть в домашніх умовах.
- Манго - 3 штуки
1. Очистіть манго, наріжте кубиками і відправте в чашу блендера. Подрібніть в однорідне пюре.
2. Підготуйте два дека, застеливши пергаментом або силіконовим килимком. Викладіть отримане пюре і розрівняйте лопаткою.
3. Розігрійте духовку до 80 градусів. Поставте деко та сушіть мармелад 3-4 годину. Ось, що вийде в результаті.
4. Остудіть мармелад і за бажанням скрутіть трубочками. Смачного!