Макаронні вироби (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами знаннями з приводу того, як приготувати просту, але смачну пасту. Не обов'язково летіти в Італію за пастою, нас і тут непогано годують Знайомтеся рецептом і пробуйте!
Традиційна паста "болоньєзе" за моїм рецептом готується на рахунок три. І дійсно адже! Простіше і смачніше страви я ніколи не пробувала. Італійці все-таки геніальний народ Спробуйте приготувати пасту за моїм рецептом і переконайтеся, що приготування займе менше години, а смак страви вас вразить!
- Спагеті - 500 грам
- Фарш яловичий - 500 грам
- Морс томатний - 800 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 150 грам
- Орегано сушений - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Пармезан - 20 грам
Дрібно наріжте часник. Очистіть цибулю і моркву, і також дрібно наріжте.
Нагрійте рослинну олію у великій каструлі і обсмажити цибулю, часник, морква. Додайте до овочів яловичий фарш і обсмажуйте на середньому вогні до тих пір, поки м'ясо не підсмажиться, це займе 6 - 10 хвилин. Приправте сіллю і перцем, перемішайте.
До фаршу відправте томатний морс, приправте сіллю, перцем і орегано. Гасіть без кришки на середньому вогні приблизно 15 - 20 хвилин, періодично помішуючи.
В той же час, відваріть макарони у великій кількості солоної киплячої води відповідно до інструкцій на упаковці, 10 - 12 хвилин. Подавайте спагетті, полив зверху томатно-м'ясним соусом, а зверху натріть пармезан. Смачного!