Макарони з яловичиною в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Макарони з яловичиною в мультиварці я освоїла відразу, як отримала мультиварку в подарунок. По-перше м'ясо готується набагато швидше і виходить м'яким. І макарони виходять теж відмінно.
Опис приготування:
Макарони з яловичиною в мультиварці виходять добре провареними і смачними, адже вони варяться в м'ясному соку. Воду додавайте потроху. Перший раз вода додається, коли м'ясо залишаєте тушкувати протягом години. Перед тим, як закинути макарони долийте води, її має бути трохи більше, м'яса з макаронами. Можна в процесі заглянути в мультиварку. Усе, що готуєте перший раз робіть дуже уважно і акуратно. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 600 грам
- Морква - 1 штука
- Макарони - 250 грам
- Сіль, спеції - За смаком
- Цибуля - 2 штуки
- Вода - 1 літр
Порізати цибулю і моркву.
В мультиварці обсмажити овочі на режимі"жарка" .
Додаємо м'ясо і смажимо ще 10 хвилин.
Dolivaem vodu, щоб було покрито м'ясо і готуємо на режимі"гасіння" час. Потім всипаємо макарони і залишаємо на режимі"м'ясо" або"плов" ще 20 хвилин.
Смачного!