Макарони з яловичиною і перцем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування макаронів з яловичиною і перцем. Приготувати макарони не складно, а виходять вони ситними і смачними.
Найсмачнішим в цьому рецепті є соус. Яловичина і солодкий перець робить макарони ситними і надзвичайно смачними.
- Яловичина - 300 грам
- Макарони - 250 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Перець солодкий - 1 штука
- М'ясний бульйон - 1 Склянка
- Перець, сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Закип'ятити воду, посолимо, додамо трохи оливкового масла. Всипаємо макарони і до напівготовності відварюємо. Відкидаємо макарони на друшляк, в холодній воді промиваємо.
2. Очищаємо і дрібно нарізаємо цибулю. Промиваємо перець, змащуємо маслом і запікаємо в духовці під гриль (температура 250 градусів), приблизно 40 хвилин, зрідка перевертаємо. З охололого перцю знімаємо шкірку, розрізаємо вздовж, насіння видаляємо. Нарізаємо перець смужками. Яловичину нарізаємо шматочками.
3. На сковороді розігріваємо кілька ложок олії і на ньому обсмажуємо цибулю, поки він не стане прозорим.
4. Шматочки яловичини додаємо до цибулі, і все разом злегка обсмажуємо. Шматочки печеного перцю додаємо до м'яса, приправляем перцем і сіллю. Вливаємо бульйон. Даємо закипіти, вогонь зменшуємо і до готовності яловичини, під кришкою тушкуємо. Потім додаємо сюди макарони і добре все перемішуємо.
5. Перекладаємо на тарілки, і можемо подавати до столу.