Макарони з яловичиною і перцем

Макарони з яловичиною і перцем
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування макаронів з яловичиною і перцем. Приготувати макарони не складно, а виходять вони ситними і смачними.

опис приготування:

Найсмачнішим в цьому рецепті є соус. Яловичина і солодкий перець робить макарони ситними і надзвичайно смачними.

  • яловичина— 300 грам
  • макарони— 250 грам
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • Перець солодкий— 1 штука
  • М'ясний бульйон— 1 Склянка
  • перець, сіль— За смаком
  • Рослинна олія— За смаком
Макарони з яловичиною і перцем - фото крок 1 1. закип'ятити воду, посолимо, додамо трохи оливкового масла. Всипаємо макарони і до напівготовності відварюємо. Відкидаємо макарони на друшляк, в холодній воді промиваємо.

Макарони з яловичиною і перцем - фото крок 2 2. Очищаємо і дрібно нарізаємо цибулю. промиваємо перець, змащуємо маслом і запікаємо в духовці під гриль (температура 250 градусів), приблизно 40 хвилин, зрідка перевертаємо. З охололого перцю знімаємо шкірку, розрізаємо вздовж, насіння видаляємо. Нарізаємо перець смужками. Яловичину нарізаємо шматочками.

Макарони з яловичиною і перцем - фото крок 3 3. На сковороді розігріваємо кілька ложок олії і на ньому обсмажуємо цибулю, поки він не стане прозорим.

Макарони з яловичиною і перцем - фото крок 4 4. Шматочки яловичини додаємо до цибулі, і все разом злегка обсмажуємо. Шматочки печеного перцю додаємо до м'яса, приправляем перцем і сіллю. вливаємо бульйон. даємо закипіти, вогонь зменшуємо і до готовності яловичини, під кришкою тушкуємо. Потім додаємо сюди макарони і добре все перемішуємо.

Макарони з яловичиною і перцем - фото крок 5 5. Перекладаємо на тарілки, і можемо подавати до столу.

Схожі рецепти

Макарони з яловичиною в мультиварці

Макарони з яловичиною в мультиварці

Макарони з яловичиною в мультиварці я освоїла відразу, як отримала мультиварку в подарунок. По-перше м'ясо готується набагато швидше і виходить м'яким. І макарони виходять теж відмінно. опис приготування: Макарони з яловичиною в мультиварці виходять добре провареними і смачними, адже вони вар...

читати далі
Салат «Кавказький» з болгарським перцем і яловичиною

Салат «Кавказький» з болгарським перцем і яловичиною

Соковитий і поживний салат можна приготувати на основі відвареної яловичини і сезонний овочів. Він виходить апетитним і дуже смачним, особливо його оцінять чоловіки, люблячі м'ясо, на обід або на вечерю. опис приготування: Завдяки яблучного оцту, цибулевий нарізка втрачає гіркоту і набуває лег...

читати далі
Салат з яловичиною, болгарським перцем і огірком

Салат з яловичиною, болгарським перцем і огірком

Пропоную рецепт простого, але дуже смачного салату. Свіжий огірок і болгарський перець в поєднанні з відвареної яловичиною. Салат приправлений рослинним маслом і соєвим соусом. опис приготування: Пропорції можна змінювати на свій смак, додаючи більше зелені, овочів або м'яса. Готовий салат має...

читати далі
Тортільяс з яловичиною, перцем і цибулею

Тортільяс з яловичиною, перцем і цибулею

Рецепт приготування тортільяс з яловичиною, часником, цибулею, чилі, болгарським перцем, сметаною, кінзою і скибочками Лайма. опис приготування: Чудова ситна закуска з кукурудзяних коржів з м'ясом і овочами швидко вгамує голод. яловичини— 1.2 кілограма Оливкового масла— 3 Ст. ложки меленого ...

читати далі
Американський бутерброд з яловичиною

Американський бутерброд з яловичиною

Рецепт страви для швидкого перекусу. Ці бутерброди можна подавати до сніданку, обід і вечерю. кількість порцій: 8 вершкове масло— 2 Ст. ложки фарш із яловичини— 850 грам цибулина— 1/2 штуки(дрібно нарізати) зелений перець— 1 штука(дрібно нарізати) часник— 5 зубчиків цукор— 2 Ст. ложки порошок ч...

читати далі