Рецепт Макарони з яловичиною і перцем фото

Макарони з яловичиною і перцем
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Макарони , Яловичина , Болгарський перець
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Рецепт приготування макаронів з яловичиною і перцем. Приготувати макарони не складно, а виходять вони ситними і смачними.

Опис приготування:

Найсмачнішим в цьому рецепті є соус. Яловичина і солодкий перець робить макарони ситними і надзвичайно смачними.

  • Яловичина - 300 грам
  • Макарони - 250 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Перець солодкий - 1 штука
  • М'ясний бульйон - 1 Склянка
  • Перець, сіль - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
макарони з яловичиною і перцем - фото крок 1
1. Закип'ятити воду, посолимо, додамо трохи оливкового масла. Всипаємо макарони і до напівготовності відварюємо. Відкидаємо макарони на друшляк, в холодній воді промиваємо.
макарони з яловичиною і перцем - фото крок 2
2. Очищаємо і дрібно нарізаємо цибулю. Промиваємо перець, змащуємо маслом і запікаємо в духовці під гриль (температура 250 градусів), приблизно 40 хвилин, зрідка перевертаємо. З охололого перцю знімаємо шкірку, розрізаємо вздовж, насіння видаляємо. Нарізаємо перець смужками. Яловичину нарізаємо шматочками.
макарони з яловичиною і перцем - фото крок 3
3. На сковороді розігріваємо кілька ложок олії і на ньому обсмажуємо цибулю, поки він не стане прозорим.
макарони з яловичиною і перцем - фото крок 4
4. Шматочки яловичини додаємо до цибулі, і все разом злегка обсмажуємо. Шматочки печеного перцю додаємо до м'яса, приправляем перцем і сіллю. Вливаємо бульйон. Даємо закипіти, вогонь зменшуємо і до готовності яловичини, під кришкою тушкуємо. Потім додаємо сюди макарони і добре все перемішуємо.
макарони з яловичиною і перцем - фото крок 5
5. Перекладаємо на тарілки, і можемо подавати до столу.

Схожі рецепти