Макарони з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Незважаючи на безліч різноманітних страв, іноді хочеться приготувати що-небудь просте і завжди вдале. Один з таких варіантів на кожен день, ситний і смачний, хочу запропонувати вам на замітку.
Ця страва одне з тих, яке час від часу готує кожна господиня. Хочу поділитися своїм способом, як приготувати макарони з яловичиною. Використовувати в рецепті можна як свіже м'ясо, попередньо пропустивши його через м'ясорубку, так і відварне, яке залишилося після варіння бульйону, наприклад. Урізноманітнити блюдо можете овочами або спеціями.
- Яловичина - 400 грам
- Макарони - 450 грам
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Насамперед вимийте яловичину, пропустіть м'ясо через м'ясорубку і викладіть фарш на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла.
2. Додайте за смаком сіль.
3. І спеції, які вам до душі.
4. Поки смажиться фарш, очистіть цибулину, наріжте її тонкими півкільцями.
5. На окремій сковороді обсмажте цибулю до золотистого кольору.
6. Після викладіть його до м'яса.
7. Крім того, в сковороду можна додати трохи томатної пасти або соусу для більш насиченого кольору. Перемішайте акуратно і залиште на середньому вогні.
8. Паралельно доведіть до кипіння воду в каструлі. Всипте сіль.
9. Викладіть макарони. Варіть їх відповідно до інструкції на упаковці (час залежить від якості макаронів).
10. Готові макарони відкиньте на друшляк.
11. І з'єднайте з яловичиною.
12. Акуратно перемішайте. Усе, ситне і смачне блюдо для всієї родини готове!