Рецепт Макарони з курячою грудкою фото

Макарони з курячою грудкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Птах , Вершки , Сир , Курка , Макарони , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

У багатьох виникає питання, як приготувати макарони з курячою грудкою, та так, щоб вийшло неймовірно смачно! Спробуйте додати вершки і блакитний сир горгонзола. Запевняю, що вийде супер!

Опис приготування:

У цьому рецепті все досить традиційно, за винятком блакитного сиру горгонзола, який потрібно розплавити в вершках. За рахунок неперевершеного вершкового аромату куряче м'ясо виходить особливо ніжним. До речі, в самому кінці можете підмішати в вершкову масу зварені макарони. Хай щастить!

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Сир горгонзола - 100 грам (блакитний, з пліснявою)
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Макарони - 500 грам
  • Сіль і перець - За смаком
макарони з курячою грудкою - фото крок 1
Курячі грудки промийте, обсушити і наріжте кубиками. Також поріжте кубиками блакитний сир.
макарони з курячою грудкою - фото крок 2
На сковороді розтопіть вершкове масло, влийте вершки і доведіть до кипіння. Вогонь повільний.
макарони з курячою грудкою - фото крок 3
Тепер додайте сир по кілька шматочків за раз. Ваше завдання повністю його розплавити в вершках.
макарони з курячою грудкою - фото крок 4
Тепер викладаємо курку і тушкуємо під кришкою 15 хвилин, періодично помішуючи. Паралельно відваріть макарони в киплячій підсоленій воді.
макарони з курячою грудкою - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти