Макарони з чорнилом каракатиці
(покроковий рецепт з фото)
Ви пробували коли-небудь робити самостійно пасту? Якщо ще не доводилося, але дуже хочеться спробувати, то пропоную вам цей оригінальний рецепт, який точно здивує ваших близьких і гостей.
Вашій увазі представляю покрокові рекомендації, як приготувати макарони з чорнилом каракатиці. Якщо вам вдалося знайти цей приголомшливий натуральний барвник, то не пропустіть нагоду побалувати себе і сім'ю незвичайними чорними макаронами. До речі, додати чорнило можна в уже готову пасту або ж, як в даному випадку, зробити її своїми руками.
- Борошно - 300 грам
- Яйце - 2 штуки(+ 2 жовтка)
- Сіль - 1 щіпка
- Чорнило каракатиці - 1 Чайна ложка
1. На стіл просійте борошно з сіллю. Зробіть в центрі поглиблення і вбийте туди два яйця і ще два жовтки. Додайте чорнило.
2. Акуратно збийте виделкою яйця з чорнилом, а після замісіть тісто.
3. Якщо тісто трохи липне, підсипте борошно. Вимішайте тісто як слід і приберіть його в холодильник на годинку.
4. Після його потрібно як слід розкачати. Дуже зручно використовувати для цього спеціальний кухонний прилад для приготування локшини, з ним тісто виходить ідеальним.
5. Добре розкачане тісто наріжте тонкими смужками. Усе, макарони готові!
6. А далі все залежить від вашої фантазії, приготувати макарони можна з м'ясом або морепродуктами, наприклад.
Смачного!
Смачного!