Рецепт Мафіни з кабачком і сиром фото

Мафіни з кабачком і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Маффіни

Мафіни з кабачком і сиром - смачне і ситне блюдо, яке сподобається і дорослим, і дітям. Такі маффіни стануть прекрасним перекусом, а також в тандемі з овочевими салатом - легким обідом або вечерею.

Мафіни з кабачком і сиром виходять дуже ніжними за структурою, ситними і неймовірно смачними. Любителі кабачків будуть від цього блюда в повному захваті. Своїм рецептом я доведу, що з кабачків виходять не тільки різні оладки і млинці (хоча їх я теж завжди багато роблю), але і смачні маффіни, корисніші, оскільки запікаються в духовці, а не смажаться на сковороді. Ну що ж, давайте готувати, а рецепт, як приготувати маффіни з кабачком і сиром, представлений нижче.

  • Кабачок - 1 штука (молодий)
  • Борошно пшеничне - 150 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Сир твердий - 70 грам
  • Молоко - 80 мілілітрів
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Манька - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувач для тіста - 10 грам
  • Сіль, перець - За смаком
мафіни з кабачком і сиром - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
мафіни з кабачком і сиром - фото крок 2
Кабачок натріть на крупній тертці.
мафіни з кабачком і сиром - фото крок 3
Сир твердий також натріть на крупній тертці і додайте до кабачки.
мафіни з кабачком і сиром - фото крок 4
Razbeyte 2 яйця, додайте молоко, трохи рослинного масла, по дрібці солі і перцю. Гарненько перемішайте масу.
мафіни з кабачком і сиром - фото крок 5
Потім додайте борошно, манку і розпушувач. Гарненько перемішайте, щоб маса стала повністю однорідної.
мафіни з кабачком і сиром - фото крок 6
Ось такою має вийти кабачкова маса.
мафіни з кабачком і сиром - фото крок 7
Форми для кексів змастіть рослинною олією і викладіть кабачкової тісто. Надішліть в духовку, розігріту до 180 градусів, з 15-20 хвилин до появи золотистої скоринки.
мафіни з кабачком і сиром - фото крок 8
Мафіни з кабачком і сиром готові. Подавати можна як гарячими, так і охолодженими. Смачного!

Схожі рецепти