Омлет з сиром і кабачком
(покроковий рецепт з фото)
Омлет з сиром і кабачком - відмінний сніданок, ситний і смачний. Готується просто і відносно швидко. Беріть на замітку!
Приготувати будь-який омлет не складно, але що стосується саме цього рецепта, то раджу слідувати опису по кроках і все вийде відмінно. Деякі не гасять кабачок, а кладуть сирим. У цьому випадку він буде хрустіти, так що це на любителя. Омлет дуже смачний і ситний. Подавайте його з шматочком свіжого хліба або грінками.
- Куряче яйце - 3-4 штук
- Молоко - 50 мілілітрів
- Кабачок - 150 грам
- Помідор - 1 штука
- Сир "російський" - 40 грам
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Базилік сушений - За смаком
Підготуйте інгредієнти для омлету.
Кабачок помийте і натріть на тертці. Молодий можна не чистити. Викладіть в сковороду.
Налийте трохи соняшникової олії і тушкуйте кабачок 7-8 хвилин, перемішуючи.
Три великих або чотири дрібних яйця розбийте в миску.
Налейте молоко.
Додайте сіль і сушений базилік.
Збийте яйця з молоком і спеціями віночком.
Додайте кабачок і помідор, який попередньо обдайте окропом, зніміть шкірку і дрібно наріжте.
Додайте тертий сир, перемішайте.
На гарячу сковороду з соняшниковою олією викладіть яйця з молоком, кабачками, помідорами і сиром.
Накрийте сковороду кришкою і на невеликому вогні підсмажте омлет з одного боку.
Після переверніть і обсмажте з іншого боку.
Омлет з кабачком і сиром готовий.
Наріжте на порції і подавайте омлет до столу. Смачного!