Рецепт Бутерброди з кабачком і помідором фото

Бутерброди з кабачком і помідором
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Помідор, Кабачок
Вагітним і годуючим
На обід, На полуденок, На природу
Бутерброди

Бутерброди з кабачком і помідором можна подавати як холодним, так і гарячим. Смак ніжного бутерброда підтверджує відому думку, що все геніальне просто. Ситість, легкість, радість!


На деко покладіть розрізаний кабачок і скибочки хліба. Кабачок рівномірно покрийте оливковою олією і посипте спеціями. Кабачки запікайте пару хвилин (або як вам більше подобається). Хліб досить просто підсушити, якщо у вас є тостер, зробіть це в ньому. Можн попередньо розплавити сир моцарелу на шматочку хліба, а потім вже зібрати бутерброд. Успіхів і приємного апетиту!

  • Кабачок маленький - 4 штуки
  • Помідор - 4 штуки
  • Сир моцарела - 400-600 грам
  • Шмат хліба - 6 штук
  • Масло оливкове - За смаком
  • Майонез - 1/2 склянки
  • Песто - 1/2 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
бутерброди з кабачком і помідором - фото крок 1
Кабачки розрізати вздовж і запечіть в духовці або на грилі. Сир і помідори наріжте скибочками, Хліб обсмажте в тостері.
бутерброди з кабачком і помідором - фото крок 2
Змішайте майонез, песто і спеції за смаком.
бутерброди з кабачком і помідором - фото крок 3
Зберіть бутерброди: на хліб намажте песто, сир інвест, на нього скибочку помідора і зверху кабачок. Можна накрити все ще одним шматком хліба.
бутерброди з кабачком і помідором - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти