Бутерброди з кабачком і помідором
(покроковий рецепт з фото)
Бутерброди з кабачком і помідором можна подавати як холодним, так і гарячим. Смак ніжного бутерброда підтверджує відому думку, що все геніальне просто. Ситість, легкість, радість!
На деко покладіть розрізаний кабачок і скибочки хліба. Кабачок рівномірно покрийте оливковою олією і посипте спеціями. Кабачки запікайте пару хвилин (або як вам більше подобається). Хліб досить просто підсушити, якщо у вас є тостер, зробіть це в ньому. Можн попередньо розплавити сир моцарелу на шматочку хліба, а потім вже зібрати бутерброд. Успіхів і приємного апетиту!
- Кабачок маленький - 4 штуки
- Помідор - 4 штуки
- Сир моцарела - 400-600 грам
- Шмат хліба - 6 штук
- Масло оливкове - За смаком
- Майонез - 1/2 склянки
- Песто - 1/2 склянки
- Сіль, перець - За смаком
Кабачки розрізати вздовж і запечіть в духовці або на грилі. Сир і помідори наріжте скибочками, Хліб обсмажте в тостері.
Змішайте майонез, песто і спеції за смаком.
Зберіть бутерброди: на хліб намажте песто, сир інвест, на нього скибочку помідора і зверху кабачок. Можна накрити все ще одним шматком хліба.
Смачного!