Рецепт Вегетаріанська лазіння (з кабачком і помідором) фото

Вегетаріанська лазіння (з кабачком і помідором)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Цукіні
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 2
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Привіт всім вегетаріанцям, читає цей рецепт! Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати вегетаріанську лазанью. Що, знаю, звучить якось неправдоподібно, однак це можливо. Приступаємо?

Опис приготування:

Це саме те, чого ви так довго хотіли і шукали. Вегетаріанська лазіння містить в собі величезну кількість овочів, які зроблять ваш вечеря не тільки смачним, але ще і корисним. Блюдо виходить соковитим, ароматним і дуже ситним. Обов'язково рекомендую навіть м'ясоїдам!

  • Кабачок, морква, цибуля - по 1 штук
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Помідор - 3 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - 2-3 штук (гілочки кропу і петрушки )
  • Паста для лазаньї - 12 штук
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 1 Склянка
  • Твердий сир - 50 грам
  • Борошно пшеничне - 1 чайних ложок
  • Біле вино, сухе - 50 мілілітрів
  • Сіль, чорний перець, цукор, ароматні трави, мускатний горіх - За смаком
вегетаріанська лазіння (з кабачком і помідором) - фото крок 1
Починаємо приготування з базової підготовки інгредієнтів. Овочі вимити і очищаємо за потребою.
вегетаріанська лазіння (з кабачком і помідором) - фото крок 2
Дрібно рубаємо цибулю, обсмажуємо його до м'якості на оливковій олії, потім додаємо до нього натерту моркву, рубаний печена перець. Туди ж відправляємо м'якоть помідора, спеції. Тушкуємо все 15 хвилин.
вегетаріанська лазіння (з кабачком і помідором) - фото крок 3
Додаємо біле сухе вино, рубану петрушку, кріп і нарізані кубиком кабачки. Додаємо воду. Тушкуємо все разом протягом 30 хвилин. Листя лазаньї можна злегка проварити до напівготовності.
вегетаріанська лазіння (з кабачком і помідором) - фото крок 4
На окремій сковороді готуємо соус"Бешамель" . Для цього топимо вершкове масло і обсмажуємо його з борошном і спеціями, поступово вливаючи молоко. Чекаємо, поки соус загусне, не забуваємо постійно його помішувати.
вегетаріанська лазіння (з кабачком і помідором) - фото крок 5
Форму для випікання змащуємо невеликою кількістю вершкового масла, потім поливаємо трохи соусом. Поверх соусу укладаємо листи пасти, а зверху - овочеву начинку. Потім знову лист пасти і соус. Повторюємо до кінця.
вегетаріанська лазіння (з кабачком і помідором) - фото крок 6
Верхівку змащуємо соусом і посипаємо тертим сиром. Відправляємо в духовку, розігріту до 220 градусів, і випікаємо протягом 25-30 хвилин.
вегетаріанська лазіння (з кабачком і помідором) - фото крок 7
Вегетаріанська лазіння готова, смачного!

Схожі рецепти