Рецепт Вегетаріанська лазіння з баклажанів фото

Вегетаріанська лазіння з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Баклажан
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Вегетаріанська лазіння з баклажанів ... Блюдо нагадує торт, приготований з баклажанів, перемежовуються шарами сирно-овочевої начинки з неодмінною складовою - апетитним соусом.

Опис приготування:

Що ж може бути прекрасніше? ! Видів і варіацій на цю тему мільйон. Лазанья підійде і на обід, і на вечерю, і на святковий стіл! Прикрасить ваш день! Я пропоную вам варіант лазаньї з овочами і без соусу"Бешамель" , а саме з песто. На мій погляд, бешамель в цьому рецепті ні до чого. Лазанья виходить легка і неймовірно смачна.

  • Баклажан - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Помідор черрі - 5 штук
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Базилік - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
вегетаріанська лазіння з баклажанів - фото крок 1
1. Наріжте баклажан уздовж і полийте оливковою олією. Приправте сіллю і перцем за смаком. Запікайте баклажан в духовці при 200 градусах протягом 15 хвилин.
вегетаріанська лазіння з баклажанів - фото крок 2
2. В окремій мисці змішайте Рікотта, соус песто і яйце. Перемішайте.
вегетаріанська лазіння з баклажанів - фото крок 3
3. На баклажани розподіліть в один шар сирну суміш.
вегетаріанська лазіння з баклажанів - фото крок 4
4. Зверху потріть твердий сир і покладіть черрі, порізані на кільця.
вегетаріанська лазіння з баклажанів - фото крок 5
5. Прикрасьте базиліком. Запікайте лазанью 20 хвилин до золотистого кольору при температурі 180 градусів.

Схожі рецепти