Вегетаріанська лазіння з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанська лазіння з баклажанів ... Блюдо нагадує торт, приготований з баклажанів, перемежовуються шарами сирно-овочевої начинки з неодмінною складовою - апетитним соусом.
Що ж може бути прекрасніше? ! Видів і варіацій на цю тему мільйон. Лазанья підійде і на обід, і на вечерю, і на святковий стіл! Прикрасить ваш день! Я пропоную вам варіант лазаньї з овочами і без соусу "бешамель", а саме з песто. На мій погляд, бешамель в цьому рецепті ні до чого. Лазанья виходить легка і неймовірно смачна.
- Баклажан - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Помідор черрі - 5 штук
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Базилік - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
1. Наріжте баклажан уздовж і полийте оливковою олією. Приправте сіллю і перцем за смаком. Запікайте баклажан в духовці при 200 градусах протягом 15 хвилин.
2. В окремій мисці змішайте Рікотта, соус песто і яйце. Перемішайте.
3. На баклажани розподіліть в один шар сирну суміш.
4. Зверху потріть твердий сир і покладіть черрі, порізані на кільця.
5. Прикрасьте базиліком. Запікайте лазанью 20 хвилин до золотистого кольору при температурі 180 градусів.