Рецепт Канапе з кабачком і сиром фото

Канапе з кабачком і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Морепродукти , Кабачок
Дієтичне харчування
На швидку руку , На святковий стіл , Новий рік
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Кабачок - універсальний овоч. З нього виходять чудові гарячі страви, і апетитні ніжні закуски. Рецепт канапе з кабачком і сиром я вичитав в журналі. Дуже смачно.

Опис приготування:

1. Приступимо до приготування відразу. Спочатку почистіть кабачок від шкірки. Промийте під холодною водою.

2. Необхідно нарізати його тонкою смужкою. Для цього я використовую Овочечистка.

3. Сир посоліть і додайте в нього трохи кедрових горіхів.

4. На край смужки кабачка покладіть чайну ложечку сиру. Загорніть кабачок рулетом.

5. Закріпіть канапе з кабачком і сиром шпажкою для канапе з боку.

6. Подавайте до тарілки, прикрасивши вашими улюбленими соусами.

Ось так швидко і легко зробити справжню делікатесну закуску!

Свято - це привід проявити свої кулінарні таланти, відкрити свій творчий потенціал! І як приємно готувати в хорошому святковому настрої! Канапе завжди радували мене одним тільки видом, які вони акуратні і апетитні і так прекрасно доповнюють святковий стіл з усіма його салатами і гарячими стравами.

Якщо ви справжній гурман, любите не тільки смачну, але і красиву їжу, обов'язково готуйте канапе! Простіше цих маленьких бутербродиков немає нічого. Канапе з кабачком і сиром - ідеальна закуска на будь-яке свято.

Насолоджуйтесь!

  • Сир - 100 грам
  • Кабачок - 1 штука (невеликий.)
  • Кедрові горіхи - 30 грам
  • Сіль - За смаком
1. Приступимо до приготування відразу. Спочатку почистіть кабачок від шкірки. Промийте під холодною водою.

2. Необхідно нарізати його тонкою смужкою. Для цього я використовую Овочечистка.

3. Сир посоліть і додайте в нього трохи кедрових горіхів.

4. На край смужки кабачка покладіть чайну ложечку сиру. Загорніть кабачок рулетом.

5. Закріпіть канапе з кабачком і сиром шпажкою для канапе з боку.

6. Подавайте до тарілки, прикрасивши вашими улюбленими соусами.

Ось так швидко і легко зробити справжню делікатесну закуску!

Свято - це привід проявити свої кулінарні таланти, відкрити свій творчий потенціал! І як приємно готувати в хорошому святковому настрої! Канапе завжди радували мене одним тільки видом, які вони акуратні і апетитні і так прекрасно доповнюють святковий стіл з усіма його салатами і гарячими стравами.

Якщо ви справжній гурман, любите не тільки смачну, але і красиву їжу, обов'язково готуйте канапе! Простіше цих маленьких бутербродиков немає нічого. Канапе з кабачком і сиром - ідеальна закуска на будь-яке свято.

Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти