Маффіни від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт страви, як приготувати маффіни від Юлії Висоцької, відмінно підійде для ситного і корисного сніданку, а також для ленчу чи частування. Випічка смачна, корисна і низькокалорійна.
Тісто для мафінів робиться дуже швидко, його не потрібно наполягати або обминати. Можна використовувати будь-які м'ясисті фрукти, наприклад, банани, яблука, груші, а також гарбуз. Ви можете спекти мафіни заздалегідь і зберігати кілька днів. До столу їх подають вже остиглими.
- Борошно - 150 грам
- Вівсяні пластівці - 1 Склянка
- Банан - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Яблучне пюре - 100 грам
- Насіння - 50 грам
- Йогурт - 150 мілілітрів
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Мед - 4 Ст. Ложки
- Ваніль - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 щіпка
1
У миску викладіть борошно і додайте вівсяні пластівці, насіння, корицю, щіпку солі, соду і розпушувач, змішайте всі інгредієнти.
2
В окремій мисці змішайте курячі яйця, йогурт і яблучне пюре, влийте оливкову олію, мед і ваніль, змішайте.
3
Додайте рідкі інгредієнти до сипучим, перемішайте масу ложкою. Додайте терте яблуко і банан, ще раз перемішайте.
4
У силіконові форми для кексів вкладіть папір для випічки, сформуйте високі бортики і розподіліть начинку.
5
Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько півгодини. Прикрасьте маффіни цукровою пудрою.