Рецепт Маффіни від Юлії Висоцької фото

Маффіни від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Фрукти , Яблука , Яйця , Вівсянка , Крупи , Банан
ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Маффіни
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Рецепт страви, як приготувати маффіни від Юлії Висоцької, відмінно підійде для ситного і корисного сніданку, а також для ленчу чи частування. Випічка смачна, корисна і низькокалорійна.

Опис приготування:

Тісто для мафінів робиться дуже швидко, його не потрібно наполягати або обминати. Можна використовувати будь-які м'ясисті фрукти, наприклад, банани, яблука, груші, а також гарбуз. Ви можете спекти мафіни заздалегідь і зберігати кілька днів. До столу їх подають вже остиглими.

  • Борошно - 150 грам
  • Вівсяні пластівці - 1 Склянка
  • Банан - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Яблучне пюре - 100 грам
  • Насіння - 50 грам
  • Йогурт - 150 мілілітрів
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Мед - 4 Ст. Ложки
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Обкладинка - 1 щіпка
1
У миску викладіть борошно і додайте вівсяні пластівці, насіння, корицю, щіпку солі, соду і розпушувач, змішайте всі інгредієнти.
2
В окремій мисці змішайте курячі яйця, йогурт і яблучне пюре, влийте оливкову олію, мед і ваніль, змішайте.
3
Додайте рідкі інгредієнти до сипучим, перемішайте масу ложкою. Додайте терте яблуко і банан, ще раз перемішайте.
4
У силіконові форми для кексів вкладіть папір для випічки, сформуйте високі бортики і розподіліть начинку.
5
Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько півгодини. Прикрасьте маффіни цукровою пудрою.

Схожі рецепти