Рецепт Маффіни від Юлії Висоцької фото

Маффіни від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Фрукти, Яблука, Яйця, Вівсянка, Крупи, Банан
ПП рецепти
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Маффіни

Рецепт страви, як приготувати маффіни від Юлії Висоцької, відмінно підійде для ситного і корисного сніданку, а також для ленчу чи частування. Випічка смачна, корисна і низькокалорійна.

Тісто для мафінів робиться дуже швидко, його не потрібно наполягати або обминати. Можна використовувати будь-які м'ясисті фрукти, наприклад, банани, яблука, груші, а також гарбуз. Ви можете спекти мафіни заздалегідь і зберігати кілька днів. До столу їх подають вже остиглими.

  • Борошно - 150 грам
  • Вівсяні пластівці - 1 Склянка
  • Банан - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Яблучне пюре - 100 грам
  • Насіння - 50 грам
  • Йогурт - 150 мілілітрів
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Мед - 4 Ст. Ложки
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Обкладинка - 1 щіпка
1
У миску викладіть борошно і додайте вівсяні пластівці, насіння, корицю, щіпку солі, соду і розпушувач, змішайте всі інгредієнти.
2
В окремій мисці змішайте курячі яйця, йогурт і яблучне пюре, влийте оливкову олію, мед і ваніль, змішайте.
3
Додайте рідкі інгредієнти до сипучим, перемішайте масу ложкою. Додайте терте яблуко і банан, ще раз перемішайте.
4
У силіконові форми для кексів вкладіть папір для випічки, сформуйте високі бортики і розподіліть начинку.
5
Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько півгодини. Прикрасьте маффіни цукровою пудрою.

Схожі рецепти