Рецепт М'ясо, запечене в горщику фото

М'ясо, запечене в горщику
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Свинина , Зелень , Петрушка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 г. 25 хв.

М'ясо, запечене в горщику, сильно відрізняється від приготованого, скажімо, на деку - воно має незвичайним ароматом і прекрасними, ні з чим не можна порівняти смаковими якостями! готуємо!

Опис приготування:

Пропоную вам приготувати м'ясо, запечене в горщику, слідуючи цьому простому рецептом. Приготувати це блюдо не так вже й складно, і багато часу на це не піде. Приготуйте м'ясо в горщику з картоплею і овочами - у вас вийде самостійне блюдо, яке не вимагає гарніру. Ви також можете додати гриби і будь-які інші овочі на свій розсуд. Отже, готуємо м'ясо, запечене в горщику!

  • Куряче м'ясо - 200 грам
  • Картопля - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець горошинами - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Лавровий лист - 1-2 штук
м'ясо, запечене в горщику - фото крок 1
1. Куряче м'ясо ретельно промиваємо, нарізаємо дрібними шматочками, після чого обсмажуємо в сковороді на рослинній олії.
м'ясо, запечене в горщику - фото крок 2
2. Дрібно нарізаємо цибулю.
м'ясо, запечене в горщику - фото крок 3
3. Морква нарізаємо кружечками або натираємо на крупній тертці.
м'ясо, запечене в горщику - фото крок 4
4. Обсмажуємо моркву з цибулею в сковороді, в якій смажили м'ясо.
м'ясо, запечене в горщику - фото крок 5
5. Картопля очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими шматочками.
м'ясо, запечене в горщику - фото крок 6
6. Викладаємо всі інгредієнти в горщик: спочатку м'ясо, далі пасеровані овочі, потім картопля. Заливаємо горщик гарячою водою, щоб вона злегка покривала картоплю. Додаємо сіль, перець і лавровий лист.
м'ясо, запечене в горщику - фото крок 7
7. Накриваємо горщик кришкою і відправляємо в розігріту духовку. Тушкуємо м'ясо приблизно 1 час.
м'ясо, запечене в горщику - фото крок 8
8. Блюдо готово! Смачного!

Схожі рецепти