М'ясо, запечене в горщику
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо, запечене в горщику, сильно відрізняється від приготованого, скажімо, на деку - воно має незвичайним ароматом і прекрасними, ні з чим не можна порівняти смаковими якостями! готуємо!
Пропоную вам приготувати м'ясо, запечене в горщику, слідуючи цьому простому рецептом. Приготувати це блюдо не так вже й складно, і багато часу на це не піде. Приготуйте м'ясо в горщику з картоплею і овочами - у вас вийде самостійне блюдо, яке не вимагає гарніру. Ви також можете додати гриби і будь-які інші овочі на свій розсуд. Отже, готуємо м'ясо, запечене в горщику!
- Куряче м'ясо - 200 грам
- Картопля - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець горошинами - За смаком
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - 1-2 штук
1. Куряче м'ясо ретельно промиваємо, нарізаємо дрібними шматочками, після чого обсмажуємо в сковороді на рослинній олії.
2. Дрібно нарізаємо цибулю.
3. Морква нарізаємо кружечками або натираємо на крупній тертці.
4. Обсмажуємо моркву з цибулею в сковороді, в якій смажили м'ясо.
5. Картопля очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими шматочками.
6. Викладаємо всі інгредієнти в горщик: спочатку м'ясо, далі пасеровані овочі, потім картопля. Заливаємо горщик гарячою водою, щоб вона злегка покривала картоплю. Додаємо сіль, перець і лавровий лист.
7. Накриваємо горщик кришкою і відправляємо в розігріту духовку. Тушкуємо м'ясо приблизно 1 час.
8. Блюдо готово! Смачного!