Рецепт М'ясо з персиками фото

М'ясо з персиками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо, Свинина, Фрукти, Персик
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочете приготувати незвичайне блюдо, щоб здивувати всіх своїх гостей? Тоді ви можете спробувати запекти в духовці свинину з персиками. Такий смакоти напевно ще ніхто не пробував з ваших друзів.

Для цієї страви вам знадобиться великий шматок свинини. Найкраще брати лопатку або тазостегнову частину. Любителі м'яса пожирніше, можуть зупинити свій вибір на шийній частині. Персики при бажанні можна замінити на нектарини. Щоб дізнатися, як приготувати м'ясо з персиками, прочитайте цей простий рецепт.

  • Свинина - 1, 5 кілограма
  • Часник - 4 зубчики
  • Віскі - 4 Ст. Ложки
  • Мед - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Естрагон сушений - 1 Чайна ложка
  • Розмарин сушений - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Персики - 2 штуки
м'ясо з персиками - фото крок 1
Часник очистіть від лушпиння і наріжте тонкими слайсами за допомогою гострого ножа. Якщо ви любите гострі страви, то можете збільшити кількості часнику на свій розсуд.
м'ясо з персиками - фото крок 2
Цілісний шматок свинини вимийте і висушіть паперовими рушниками. Зачистіть його від зайвого жиру і зробіть тонким гострим ножем глибокі проколи. У отримані отвори вкладіть слайси часнику.
м'ясо з персиками - фото крок 3
В окремій піалках змішайте естрагон, розмарин і мелений перець. Потім додайте до них чотири ложки віскі і ретельно перемішайте. Натріть сумішшю м'ясо.
м'ясо з персиками - фото крок 4
Покладіть шматок м'яса в поліетиленовий пакет, випустіть повітря і ретельно зав'яжіть. Залиште м'ясо маринуватися в холодильнику на кілька годин, а краще - на всю ніч.
м'ясо з персиками - фото крок 5
У замаринувати м'ясо зробіть глибокі надрізи. Персики вимийте і висушіть, розділіть кожен плід на дві частини і видаліть кісточки. Викладіть в надрізи в м'ясі половинки персиків.
м'ясо з персиками - фото крок 6
Покладіть м'ясо у фольгу, змішайте рідкий мед з меленою паприкою і змастіть отриманою сумішшю м'ясо. Завірену його в фольгу і випікайте в духовці при температурі двісті градусів близько години, потім фольгу розгорніть і зарум'янюється ще півгодини.

Схожі рецепти