Чізкейк без випічки з персиками
(покроковий рецепт з фото)
Чізкейк - смачний і ситний десерт, який точно не залишить нікого байдужим! Він готується без випічки з сиру, печива і персиків. До столу чізкейк подається замороженим.
Перед вами класичний рецепт приготування чізкейку без випічки з персиками. Легкий і повітряний десерт стане чудовою прикрасою святкового столу. Головне, простежте щоб чізкейк як слід застиг в холодильнику, тоді при нарізці він буде добре тримати форму і не буде кришиться. Хай щастить!
- Печиво - 150 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Сир - 500 грам
- Вершки - 200 грам
- Цукор - 0, 4 склянки
- Персики консервовані - 500 грам
- Якщо-якщо - 5 Ст. Ложок (в порошку)
Печиво розкришити і змішайте з розтопленим вершковим маслом.
Форму для чізкейку утрамбовуємо печивом з маслом і ставимо в холодильник, щоб все застигло.
Пол банки консервованих персиків дрібно нарізаємо і змішуємо з цукром і сиром.
У каструлю вливаємо вершки, vodu zasиpaem якщо-якщо, перемішуємо. Доводимо суміш до кипіння.
Вміст каструлі виливаємо до персиків з сиром, додаємо залишився вершки і перемішуємо.
Зроблену начинку викладаємо на замерзле печиво. Розрівнюємо і ставимо в холод.
Решта персики (крім одного-двох) дрібно нарізаємо і кладемо в каструлю, заливаємо їх сиропом з банки і засипаємо половину агар-агар. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
Приготованим желе заливаємо чізкейк, а зверху прикрашаємо залишилися персиком. Відправляємо десерт в холодильник на 3-4 годину. Смачного!