Десерт з персиками і малиною
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний, соковитий, яскравий і надзвичайно смачний десерт, до складу якого входить ванільне морозиво. Він просто створений для спекотного літнього дня або романтичного вечора. Пригощайтеся!
Запропонований десерт зроблений за мотивами знаменитого десерту «Персик Мелба», який був створений Огюстом Еськофье (французьким шеф-кухарем) в честь оперної діви Неллі мелба. Я трохи впросила подачу персика, але повірте, вийшло шалено смачно. Як приготувати десерт з персиками і малиною дивіться в покроковому рецепті.
- Персик - 1 штука (великий)
- Малина - 100-150 грам
- Ванільне морозиво - 150 грам
- Цукрова пудра - 40 грам
- М'ята - За смаком (для прикраси)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Малину переберіть і очистіть від сміття. Персик помийте.
Малину з цукровою пудрою збийте з блендером.
Перетріть малину через сито, щоб отримати пюре без кісточок. Персик наріжте часточками.
Половину малинового пюре викладіть на дно креманок або келихів.
Потім персикові часточки.
На персики викладаємо холодну ванільне
Морозиво.
Морозиво.
І поливаємо другою половиною малинового пюре.
Прикрашаємо десерт свіжою м'ятою і відразу ж подаємо!
Смачного!