Десерт з персиками
(покроковий рецепт з фото)
Десерт з персиками робиться з морозива, коричневого сахара, печива і кориці. Дуже смачно. Спробуйте обов'язково! Вашим близьким сподобається, особливо дітям.
Можете прикрасити десерт з персиками листочками м'яти. Корицю не змішуйте з печивом і цукром, а посипати зверху. Але мені дуже подобається поєднання кольорів білого морозива і яскравих жовтих персиків. Попередження gostey, що їх очікує сюрприз! Смачного вам.
- Ванільне морозиво - 300-400 грам
- Коричневий цукор - 1 Чайна ложка
- Печиво - 50-100 грам (краще кавове або шоколадне.)
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Консервовані песрікі - 100 грам
Персики розріжте на часточки.
Подрібніть в крихту печиво, змішайте з корицею і коричневим цукром. По столовій ложці суміші розкладіть по формах для десерту.
Зверху викладіть кульку морозива.
І до морозива покладіть персики. Ваш десерт з персиками готовий.