М'ясо з ківі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
М'ясо з ківі в духовці можна вважати дієтичним блюдом, якщо не додавати до нього соус і картопельку! Ківі добре маринує м'ясо, якщо ви ще не робили такий рецепт, то обов'язково спробуйте.
Опис приготування:
М'ясо з ківі в духовці виходить кисло-солодке і дуже смачне. Дивовижно, але ківі відмінно маринує м'ясо. Органічні кислоти, які містяться в ньому руйнують колаген м'яса і тому м'ясо буде легко жуватися. З іншого боку ківі не так агресивно як лимон або оцет, тому більш корисно для людей з чутливою підшлунковою залозою. Освоюйте нові рецепти! Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 700 грам
- Ківі - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
М'ясо нарізати товстими шматочками.
У кожному шматочку зробити кишеньку.
Ківі почистити і порізати дольками.
М'ясо нафарширувати часточками ківі.
Нафаршировані шматки м'яса посолити і поперчити.
Решта ківі подрібнити і намазати м'ясо, поставити маринуватися на пару годин в холодильник.
М'ясо загорніть у фольгу і відправте в духовку запікатися на 40 хвилин при 180 градусах.
Смачного!