Рецепт Запечена в духовці риба з ківі фото

Запечена в духовці риба з ківі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Фрукти , Капуста , Ківі , Брюссельська капуста , Сибас
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Риба і ківі в одній страві - звучить незвично, у багатьох викликає недовіру. Не варто поспішати з висновками, а спробуйте зробити це блюдо. Розповім, як приготувати запечену в духовці рибу з ківі.

Опис приготування:

Рибка без кісток - це відмінне блюдо до свята. Ви можете купити готове рибне філе або цілу тушку, а потім розібрати її. Рибу можна подавати теплою або вже холодної. Обов'язково подавайте до неї всі інгредієнти, з якими вона запікалася.

  • Сібас - 1 штука
  • Ківі - 1 штука
  • Брюссельська капуста - 6-8 штук
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
запечена в духовці риба з ківі - фото крок 1
1. Очистіть рибу і профілюють її, перевірте кістки.
запечена в духовці риба з ківі - фото крок 2
2. Посоліть і поперчіть з двох сторін, змастіть рибу сметаною.
запечена в духовці риба з ківі - фото крок 3
3. Вимийте брюссельську капусту і розріжте її навпіл або на 4 частини.
запечена в духовці риба з ківі - фото крок 4
4. Очистіть ківі і наріжте невеликими шматочками.
запечена в духовці риба з ківі - фото крок 5
5. Змішайте рибу з ківі і лимонним соком.
запечена в духовці риба з ківі - фото крок 6
6. Додайте до риби капусту і ще раз перемішайте.
запечена в духовці риба з ківі - фото крок 7
7. Запікайте рибне філе на аркуші фольги в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин. Подавайте рибу теплою або після охолодження.

Схожі рецепти