Запечена в духовці риба з ківі
(покроковий рецепт з фото)
Риба і ківі в одній страві - звучить незвично, у багатьох викликає недовіру. Не варто поспішати з висновками, а спробуйте зробити це блюдо. Розповім, як приготувати запечену в духовці рибу з ківі.
Рибка без кісток - це відмінне блюдо до свята. Ви можете купити готове рибне філе або цілу тушку, а потім розібрати її. Рибу можна подавати теплою або вже холодної. Обов'язково подавайте до неї всі інгредієнти, з якими вона запікалася.
- Сібас - 1 штука
- Ківі - 1 штука
- Брюссельська капуста - 6-8 штук
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Очистіть рибу і профілюють її, перевірте кістки.
2. Посоліть і поперчіть з двох сторін, змастіть рибу сметаною.
3. Вимийте брюссельську капусту і розріжте її навпіл або на 4 частини.
4. Очистіть ківі і наріжте невеликими шматочками.
5. Змішайте рибу з ківі і лимонним соком.
6. Додайте до риби капусту і ще раз перемішайте.
7. Запікайте рибне філе на аркуші фольги в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин. Подавайте рибу теплою або після охолодження.