Рецепт Риба, запечена під соусом в духовці фото

Риба, запечена під соусом в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Рибу за цим рецептом я готую вже кілька років і завжди дуже задоволена. Запечена в духовці риба під цим соусом завжди виходить дуже смачна і ароматна. Причому рибка підходить абсолютно будь-яка

Опис приготування:

Запекти рибу в духовці навіть простіше, ніж підсмажити на сковороді, вашої активності тут знадобиться мінімум. Але якщо хочете, щоб рибка вийшла по-справжньому смачною, приготуйте ароматний соус, який доповнить і посилить смак риби. Я пропоную рецепт, як приготувати рибу, запечену під соусом в духовці.

  • Короп - 1, 2 кілограма
  • Крем - 4-5 Ст. Ложок
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець - 1 щіпка
  • Петрушка - 0, 5 пучка
риба, запечена під соусом в духовці - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Рибу очистіть від луски і нутрощів, видаліть зябра. Гарненько промийте її під проточною водою.
риба, запечена під соусом в духовці - фото крок 2
Ріпчасту цибулю очистіть і поріжте півкільцями.
риба, запечена під соусом в духовці - фото крок 3
Заповніть черево товстолобика цибулею, запитати і poperchite.
риба, запечена під соусом в духовці - фото крок 4
Приготуйте часниковий соус. Для цього видавіть через прес часник в сметану, додайте сіль, трохи улюблених спецій, добре перемішайте отриману масу. Щедро змастіть отриманим соусом рибу з обох сторін.
риба, запечена під соусом в духовці - фото крок 5
Загорніть рибку в 2-3 шару фольги і відправте в гарячу духовку. Через 20-25 хвилин розгорніть фольгу і проткніть рибку сірником, якщо вона вільно увійде, значить, рибка готова. Тепер потрібно надати їй апетитну кірочку, для цього залиште її в духовці ще на 10 хвилин, НЕ загортаючи в фольгу.
риба, запечена під соусом в духовці - фото крок 6
Товстолобик під ароматним часниковим соусом готовий, пожавайте його цілим, прикрасивши парою гілочок петрушки.

Схожі рецепти