Рецепт Риба запечена під соусом «бешамель» фото

Риба запечена під соусом «бешамель»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Останнім часом я все частіше стала до гарячих страв робити "бешамель" . Він є одним з універсальних соусів. Має вершковий смак, який вдало доповнює багато інгредієнти в складі.

Саме про таке рецепті я хочу вам розповісти. Прочитайте, як приготувати рибу, запечену під соусом "бешамель" . Приготуйтеся до того, що процес буде довгим. Перед відправкою в духовку треба буде дещо зварити і посмажити. У підсумку вийде картопляна запіканка з білою рибою.

  • Картопля - 700 грам
  • Біла риба - 300 грам (філе)
  • Крабові палички - 200 грам
  • Твердий сир - 60 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 1, 5-2 склянки
  • Сухарі - 100 грам
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Лавровий лист - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
риба запечена під соусом
Картопля почистіть, промийте та відваріть до готовності в підсоленій воді.
риба запечена під соусом
Філе наріжте середнього розміру шматочками.
риба запечена під соусом
Яйця відварити до готовності круто. Остудіть і очистіть їх.
риба запечена під соусом
Сир натріть на середній тертці.
риба запечена під соусом
Молоко поставте на вогонь з очищеної і розрізаної навпіл цибулиною, а також з лавровим листом.
риба запечена під соусом
Потім в молоко додайте рибу, сіль і перець. Варіть все разом 5 хвилин.
риба запечена під соусом
Через цей час молоко процідіть. Лук викинете, а рибу відкладіть в сторону.
риба запечена під соусом
Вершкове масло розтопіть в сковороді.
риба запечена під соусом
Потім додайте в сковороду борошно, і, швидко заважаючи, обсмажте її.
риба запечена під соусом
Потім влийте молоко і додайте мускатний горіх. Продовжуйте заважати.

Схожі рецепти