Риба запечена під соусом «бешамель»
(покроковий рецепт з фото)
Останнім часом я все частіше стала до гарячих страв робити "бешамель" . Він є одним з універсальних соусів. Має вершковий смак, який вдало доповнює багато інгредієнти в складі.
Саме про таке рецепті я хочу вам розповісти. Прочитайте, як приготувати рибу, запечену під соусом "бешамель" . Приготуйтеся до того, що процес буде довгим. Перед відправкою в духовку треба буде дещо зварити і посмажити. У підсумку вийде картопляна запіканка з білою рибою.
- Картопля - 700 грам
- Біла риба - 300 грам (філе)
- Крабові палички - 200 грам
- Твердий сир - 60 грам
- Яйце - 4 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 1, 5-2 склянки
- Сухарі - 100 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Лавровий лист - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Картопля почистіть, промийте та відваріть до готовності в підсоленій воді.
Філе наріжте середнього розміру шматочками.
Яйця відварити до готовності круто. Остудіть і очистіть їх.
Сир натріть на середній тертці.
Молоко поставте на вогонь з очищеної і розрізаної навпіл цибулиною, а також з лавровим листом.
Потім в молоко додайте рибу, сіль і перець. Варіть все разом 5 хвилин.
Через цей час молоко процідіть. Лук викинете, а рибу відкладіть в сторону.
Вершкове масло розтопіть в сковороді.
Потім додайте в сковороду борошно, і, швидко заважаючи, обсмажте її.
Потім влийте молоко і додайте мускатний горіх. Продовжуйте заважати.