Рецепт Свинина, запечена з овочами під соусом «бешамель» фото

Свинина, запечена з овочами під соусом «бешамель»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Тісто , Борошно , М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Соуси , Соус Бешамель
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо любите м'ясо і хочете зробити блюдо швидко, то свинина, запечена з овочами під соусом"Бешамель" в домашніх умовах, - ідеальне рішення.

Опис приготування:

Приголомшливо смачне блюдо, до того ж, просте в приготуванні. Виклали всі інгредієнти в форму, залили соусом і поставили в духовку. Соус готується також просто: обсмажується на вершковому маслі борошно і в кінці додається молоко. Подавайте свинину разом з гарніром або з овочами як самостійну страву.

  • Свинина - 600 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Помідори - 3 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Сіль і приправи - За смаком
свинина, запечена з овочами під соусом
1. Таке блюдо завжди стане відмінним рішенням для вечері або обіду. Якщо ви тільки що прийшли з роботи і у вас немає часу стояти за плитою - свинина, запечена з овочами під соусом"Бешамель" , стане відмінним рішенням, оскільки ви не будете витрачати багато часу, стоячи біля плити. Отже, починаємо з м'яса: нарізаємо свинину кубиками і викладаємо у форму для запікання.
свинина, запечена з овочами під соусом
2. Окремо нарізаємо цибулю півкільцями і викладаємо на м'ясо. Солимо і приправляємо за смаком. Я зазвичай додаю універсальну приправу і суміш перців, а також спеції для м'яса.
свинина, запечена з овочами під соусом
3. Тепер нам потрібно залити свинину соусом"Бешамель" . Робимо його так: на сковороді обсмажуємо борошно з вершковим маслом. Маса повинна вийти без грудок, тому постійно помішуйте його на сковороді.
свинина, запечена з овочами під соусом
4. Коли соус стане однорідної консистенції, вливаємо склянку молока і доводимо до кипіння, постійно помішуючи.
свинина, запечена з овочами під соусом
5. Заливаємо м'ясо і чекаємо, поки соус рівномірно розподілитися.
свинина, запечена з овочами під соусом
6. В самому кінці викладаємо помідори, посипаємо все тертим сиром і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку.
свинина, запечена з овочами під соусом
7. Запікаємо м'ясо близько 40 хвилин. Поки свинина коштує в духовці, можна відварити гарнір. Я вибрала на цей раз картопля і солоні овочі. Смачного!

Схожі рецепти