Свинина, запечена з овочами під соусом «бешамель»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо любите м'ясо і хочете зробити блюдо швидко, то свинина, запечена з овочами під соусом "бешамель" в домашніх умовах, - ідеальне рішення.
Приголомшливо смачне блюдо, до того ж, просте в приготуванні. Виклали всі інгредієнти в форму, залили соусом і поставили в духовку. Соус готується також просто: обсмажується на вершковому маслі борошно і в кінці додається молоко. Подавайте свинину разом з гарніром або з овочами як самостійну страву.
- Свинина - 600 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Помідори - 3 штуки
- Сир - 100 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Сіль і приправи - За смаком
1. Таке блюдо завжди стане відмінним рішенням для вечері або обіду. Якщо ви тільки що прийшли з роботи і у вас немає часу стояти за плитою - свинина, запечена з овочами під соусом "бешамель", стане відмінним рішенням, оскільки ви не будете витрачати багато часу, стоячи біля плити. Отже, починаємо з м'яса: нарізаємо свинину кубиками і викладаємо у форму для запікання.
2. Окремо нарізаємо цибулю півкільцями і викладаємо на м'ясо. Солимо і приправляємо за смаком. Я зазвичай додаю універсальну приправу і суміш перців, а також спеції для м'яса.
3. Тепер нам потрібно залити свинину соусом "бешамель" . Робимо його так: на сковороді обсмажуємо борошно з вершковим маслом. Маса повинна вийти без грудок, тому постійно помішуйте його на сковороді.
4. Коли соус стане однорідної консистенції, вливаємо склянку молока і доводимо до кипіння, постійно помішуючи.
5. Заливаємо м'ясо і чекаємо, поки соус рівномірно розподілитися.
6. В самому кінці викладаємо помідори, посипаємо все тертим сиром і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку.
7. Запікаємо м'ясо близько 40 хвилин. Поки свинина коштує в духовці, можна відварити гарнір. Я вибрала на цей раз картопля і солоні овочі. Смачного!