Рецепт Риба, запечена під молочним соусом фото

Риба, запечена під молочним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Раніше я запікала рибне філе під майонезом, але коли з'явилася дитина, ми всі перейшли на правильне харчування, і майонез я замінила на молочний соус"Бешамель" . В результаті страва вийшла смачною!

Опис приготування:

Тут я докладно розповім, як приготувати рибу, запечену під молочним соусом. Рибка, приготована за цим рецептом, виходить дуже смачною, ніжною і соковитою. Молочний соус надає їй м'якість і чудовий аромат, він доповнює її смак, робить його більш вираженим. Спробуйте приготувати цю страву у себе вдома, і ваші рідні пальчики обліжут!

  • Філе пангасіуса - 250 грам
  • Молоко - 450 мілілітрів
  • Вершкове масло - 90 грам
  • Борошно - 1, 5-2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
риба, запечена під молочним соусом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Філе пангасіуса я купую заморожене порційними шматочками, тому мені залишається тільки розморозити його при кімнатній температурі.
риба, запечена під молочним соусом - фото крок 2
Приготуйте молочний соус. У невеликій каструльці розтопіть вершкове масло і введіть борошно, швидко розмішавши її, доведіть масу до однорідності.
риба, запечена під молочним соусом - фото крок 3
Додайте молоко і, час від часу помішуючи, варіть до загустіння.
риба, запечена під молочним соусом - фото крок 4
Викладіть на деко порційні шматочки філе пангасіуса, посоліть і поперчіть з обох сторін.
риба, запечена під молочним соусом - фото крок 5
Залийте рибку соусом і відправте в духовку на 20 хвилин. Ця риба готується дуже швидко, тому, як тільки зверху з'явиться рум'яна кірочка, деко потрібно діставати з духовки.
риба, запечена під молочним соусом - фото крок 6
Філе пангасіуса під молочним соусом готове, подавайте його з картопляним пюре або кашею. Смачного!

Схожі рецепти