Риба, запечена під молочним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Раніше я запікала рибне філе під майонезом, але коли з'явилася дитина, ми всі перейшли на правильне харчування, і майонез я замінила на молочний соус "бешамель" . В результаті страва вийшла смачною!
Тут я докладно розповім, як приготувати рибу, запечену під молочним соусом. Рибка, приготована за цим рецептом, виходить дуже смачною, ніжною і соковитою. Молочний соус надає їй м'якість і чудовий аромат, він доповнює її смак, робить його більш вираженим. Спробуйте приготувати цю страву у себе вдома, і ваші рідні пальчики обліжут!
- Філе пангасіуса - 250 грам
- Молоко - 450 мілілітрів
- Вершкове масло - 90 грам
- Борошно - 1, 5-2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Філе пангасіуса я купую заморожене порційними шматочками, тому мені залишається тільки розморозити його при кімнатній температурі.
Приготуйте молочний соус. У невеликій каструльці розтопіть вершкове масло і введіть борошно, швидко розмішавши її, доведіть масу до однорідності.
Додайте молоко і, час від часу помішуючи, варіть до загустіння.
Викладіть на деко порційні шматочки філе пангасіуса, посоліть і поперчіть з обох сторін.
Залийте рибку соусом і відправте в духовку на 20 хвилин. Ця риба готується дуже швидко, тому, як тільки зверху з'явиться рум'яна кірочка, деко потрібно діставати з духовки.
Філе пангасіуса під молочним соусом готове, подавайте його з картопляним пюре або кашею. Смачного!