Рецепт Бісквітний рулет з вершково-молочним кремом фото

Бісквітний рулет з вершково-молочним кремом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти
На полуденок
Випічка, Солодке

Бісквітний рулет з вершково-молочним кремом відмінно підійде в якості частування до чаювання, адже він просто тане в роті! Вершково-молочний крем в поєднанні з бісквітом не залишать вас байдужим.

Вершково-молочний крем відмінно підходить для бісквітів, але це зовсім не означає, що його можна використовувати тільки в якості прошарку тортів. У цьому рецепті масляний крем в рулеті не тільки робить його смачніше, але і допомагає тримати форму, адже крем на масляній основі відмінно застигає. Ви можете додати трохи горіхів або лимонної цедри в готовий крем, щоб зробити його більш цікавим на смак. Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати бісквітний рулет з вершково-молочним кремом.

  • Біла пшеничне борошно - 145 грам(120г в тісто, 25г в крем)
  • Цукор - 225 грам(100г в тісто, 125г в крем)
  • Вершкове масло кімнатної температури - 175 грам(50г в тісто, 125г в крем)
  • Яйце - 4 штуки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 70 мілілітрів
бісквітний рулет з вершково-молочним кремом - фото крок 1
1. Приготуйте бісквіт: міксером збийте яйця. Не перестаючи збивати, додайте порціями цукор і збийте до густої білої піни. Додайте вершкове масло кімнатної температури.
бісквітний рулет з вершково-молочним кремом - фото крок 2
2. Додайте сметану і збийте до однорідності. Просійте борошно і розпушувач і перемішайте тісто лопаткою. Змастіть деко вершковим маслом і застеліть пергаментом.
бісквітний рулет з вершково-молочним кремом - фото крок 3
3. Рівномірно вилийте тісто на деко і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 12-15 хвилин. Приготуйте крем: міксером збийте масло кімнатної температури з цукром або цукровою пудрою. За бажанням додайте подрібнені горіхи.
бісквітний рулет з вершково-молочним кремом - фото крок 4
4. Коли суміш стане однорідною, додайте борошно. Тонкою цівкою додайте молоко кімнатної температури. На найвищій швидкості міксера збийте крем до пишного білого стану.
бісквітний рулет з вершково-молочним кремом - фото крок 5
5. Готовий бісквіт злегка остудіть і відріжте краю. Перекладіть бісквіт на рушник і разом з рушником скрутіть в рулет. Залиште на 20 хвилин.
бісквітний рулет з вершково-молочним кремом - фото крок 6
6. Розгорніть рулет, рясно змастіть його кремом і знову скрутіть в рулет. Викладіть на плоске блюдо і прикрасьте кремом, крихтою з тіста і горіхами. Надішліть рулет на 2 години в холодильник. Смачного!

Схожі рецепти