Рецепт Риба під молочним соусом фото

Риба під молочним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Молоко , Минтай
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Риба під молочним соусом - чудове блюдо, володіє неповторними смаковими якостями. Крім того, таке блюдо дуже корисно для тих, хто має проблеми зі шлунком. Рекомендую!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування риби під молочним соусом. Для цієї страви підійде різна риба, наприклад минтай, НЕК або лихоманка. Розігріваємо вершкове масло з сухарями, кладемо в нього рибу і подрібнену цибулю. Злегка обсмажуємо і додаємо перець і лавровий лист, потім вливаємо молоко. Доводимо масу до кипіння і продовжуємо готувати на повільному вогні 30 хвилин, практично до загустіння молочного соусу. Хай щастить!

  • Минтай - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Молоко - 1, 5 склянки
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Сухарі мелені - 2 Ст. Ложки (пшеничні)
  • Перець горошком - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Сіль - За смаком
риба під молочним соусом - фото крок 1
Рибу потрібно розморозити і очистити.
риба під молочним соусом - фото крок 2
Сполучення відділи Костєєв і шкур.
риба під молочним соусом - фото крок 3
Розігріваємо в сковороді вершкове масло, додаємо сухарі і перемішуємо.
риба під молочним соусом - фото крок 4
Викладаємо рибу.
риба під молочним соусом - фото крок 5
Додаємо подрібнену цибулю.
риба під молочним соусом - фото крок 6
Кладемо перець і лавровий лист. Заливаємо рибу молоком, доводимо до кипіння. Продовжуємо готувати на повільному вогні під кришкою приблизно 30 хвилин.
риба під молочним соусом - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти