Риба під молочним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Риба під молочним соусом - чудове блюдо, володіє неповторними смаковими якостями. Крім того, таке блюдо дуже корисно для тих, хто має проблеми зі шлунком. Рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування риби під молочним соусом. Для цієї страви підійде різна риба, наприклад минтай, НЕК або лихоманка. Розігріваємо вершкове масло з сухарями, кладемо в нього рибу і подрібнену цибулю. Злегка обсмажуємо і додаємо перець і лавровий лист, потім вливаємо молоко. Доводимо масу до кипіння і продовжуємо готувати на повільному вогні 30 хвилин, практично до загустіння молочного соусу. Хай щастить!
- Минтай - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Молоко - 1, 5 склянки
- Вершкове масло - 30 грам
- Сухарі мелені - 2 Ст. Ложки (пшеничні)
- Перець горошком - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Сіль - За смаком
Рибу потрібно розморозити і очистити.
Сполучення відділи Костєєв і шкур.
Розігріваємо в сковороді вершкове масло, додаємо сухарі і перемішуємо.
Викладаємо рибу.
Додаємо подрібнену цибулю.
Кладемо перець і лавровий лист. Заливаємо рибу молоком, доводимо до кипіння. Продовжуємо готувати на повільному вогні під кришкою приблизно 30 хвилин.
Смачного!