М'ясо з ківі
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте замаринувати яловичину в ківі, і ви відкриєте для себе абсолютно новий смак м'яса. Блюдо готується дуже просто і цілком підійде в якості основного частування до святкового столу!
Запам'ятайте, як приготувати м'ясо з ківі в домашніх умовах, щоб порадувати своїх близьких смачним блюдом. Яловичина маринується в м'якоті ківі, кожен шматочок м'яса просочується соковитим маринадом, що відчувається, коли їси вже готову страву. Хай щастить!
- Яловичина - 600 грам (м'якоть)
- Ківі - 5 штук
- Приправа для м'яса - 2 чайних ложки
- Сіль і перець - За смаком

Очищаємо ківі від шкірки, перемелює в блендері м'якоть.

Повинна вийти однорідна рідка маса.

Кладемо приправу для м'яса, сіль і перець. Перемішуємо.

Нарізаємо шматочками яловичину. Опускаємо шматочки м'яса в ківі.

Перемішуємо, щоб яловичина повністю покрилася маринадом. Ставимо в холодильник на 3-4 годину.

Перекладаємо яловичину разом з маринадом в чашу мультиварки. Готуємо в режимі "гасіння" 50 хвилин.

Прикрашаємо готове м'ясо шматочками ківі і овочами за бажанням. Смачного!