Бутерброди з сиром і ківі
(покроковий рецепт з фото)
Ківі, сир і часник - це досить незвичайне поєднання, але повірте мені, ці бутерброди вийдуть дійсно дуже смачними, а як вони красиво виглядають на столі, ви навіть не уявляєте.
Нещодавно я була в гостях і там я спробувала таку цікаву закуску, мені вона настільки сподобалася, що я відразу ж довідалася у господині, як приготувати бутерброди з сиром і ківі. Як виявилося, склад у них простіше простого, та й взагалі такі бутерброди виходять не тільки дуже смачними, але і вельми економічними. А ще вони шалено красиво виглядають на столі завдяки яскравому кольору ківі, їх навіть прикрашати не треба, вони і без того виходять дуже святковими. Насправді рецепт цей приготування бутербродів з сиром і ківі просто суперський, дуже рекомендую вам його спробувати.
- Багет - 1 штука
- Ківі - 1-2 штук
- Сирок Плавлений - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Майонез - 150 грам
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
Отже, для початку нарізаємо багет на скибочки шириною близько 1, 5 см, ківі очищаємо від шкірки і нарізаємо його кружечками. Тепер приготуємо сирну масу, для цього нам необхідно розім'яти сирок виделкою, якщо він м'який, або натерти його на крупній тертці. Потім додаємо до сирку майонез і пропущений через прес часник, гарненько все перемішуємо до однорідного стану.
У сковороді розігріваємо олію (зовсім небагато) і обсмажуємо на ньому скибочки багета до рум'яної скоринки, але тільки з одного боку.
Викладаємо обсмажені багет на обробну дошку і даємо йому час трохи охолонути.
Після цього ми змащуємо ту сторону, яка залишилася обсмаженої, сумішшю сиру, часнику і майонезу.
Викладаємо на кожен шматочок багета по скибочці ківі і подаємо готову закуску до столу. Приємного всім апетиту!