Швидке варення з ківі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати швидке варення з ківі в домашніх умовах, нижче ви знайдете фоторецепт, який допоможе вам це зробити.
Любителі готувати швидко і просто можуть оцінити цей простий рецепт приготування швидкого варення з ківі. Даний рецепт придатний для приготування ківі до столу. Якщо ви хочете заготовити варення на зиму, бажано збільшити кількість цукру до 1, 5 кг на кілограм ківі.
- Ківі - 1 кілограм
- Цукор - 2 склянки
- Вода - 2 склянки
Ківі моєму в холодній воді. Чистимо від шкірки, ріжемо на дольки або половинки часточок. Засипаємо ківі цукром, залишаємо пускати сік на 15 хвилин.
Заливаємо в миску з зацукрованим ківі воду. Переміщаємо все з миски в каструлю, в якій будемо варити варення. На повільному вогні доводимо варення до кипіння.
Даємо варення прокипеть на повільному вогні протягом 2-3 хвилин.
Доводимо варення до кипіння і даємо прокипіти близько 5 хвилин. Повторюємо процедуру ще раз.
Остигнуло ківі можна подавати до столу.