Швидке варення з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Нещодавно натрапив на простий рецепт швидкого варення з кабачків. На приготування потрібно менше години, варення виходить корисним, смачним і відмінно підійде до будь-якого святкового столу.
Опис приготування:
Щоб приготувати швидке варення з кабачків, їх треба нарізати, змішати з лимоном і цукром. Процедуру варіння потрібно повторити кілька разів. Після цього остигле варення вже можна подавати до столу.
Кабачки миємо, ріжемо на дрібні кубики, видаляємо насіння.
Моєму лимони, очищаємо від цедри. Кабачки і лимони складаємо в одну миску.
Засипаємо в миску цукор, перемішуємо, залишаємо на 10-15 хвилин.
Все це заливаємо в каструлю і три рази доводимо до кипіння і даємо охолонути.
Остигнуло варення заливаємо в стерилізовані банки. Закочує їх і даємо охолонути. Тепер його можна подавати до столу.