Швидке варення з чорниці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати швидке варення з чорниці, смачне і ароматне! Таким способом ще наші бабусі готували, а ви згадайте, як всі ми в дитинстві любили варення! продовжимо традиції!
Це швидке варення з чорниці з лимоном досить незвично "звучить", якщо так можна висловитися. І як ліки, і як начинка в торти, словом, універсальне варення з чорниці!
- Чорниця - 1 кілограм
- Цукор - 500 грам
- Лимон - 0.5 штуки
- Вода - 100 мілілітрів
1. Ягоду перебираємо, моєму і просушуємо.
2.Ягоди ділимо навпіл. Половину збиваємо в блендері з цукром і відразу ж ставимо на вогонь.
3. Коли варення починає кипіти і весь цукор розчинився, додаємо цілі ягідки і сік половини лимона.
4. Уварюємо до потрібної вам густоти і закочує на зиму в стерильні баночки!