М'ясо з гірчицею
(покроковий рецепт з фото)
Тут я розповім, як приготувати м'ясо з гірчицею. Ми буде маринувати різні види м'яса в гірчично-пивному маринаді, а потім обсмажувати його на сковороді гриль. Це просто смакота! пробуйте!
Це дуже простий рецепт приготування м'яса гриль. Але завдяки йому ви переконаєтеся, наскільки прекрасно гірчичний маринад з пивом підходить до різних видів м'яса. Це просто знахідка для тих, хто любить смажене на грилі м'ясо. Пробуйте і оцінюйте!
- Свинина - 300 грам (м'якоть)
- Ковбаски свинячі або яловичі - 300 грам
- Куряча грудка - 1 штука
- Гірчичний порошок - 150 грам
- Пиво темне - 0, 5 L
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Сіль, перець - За смаком
Перим справою промиваємо все м'ясо. Курячі грудки і свинину ріжемо на шматочки жеалаемого розміру. Чим вони менше, тим швидше замаринується м'ясо. Обсуштваем м'ясо, кладемо у велику каструлю. Туди засипаємо гірчицю, сіль і перець, нарізаний великими півкільцями цибулю. Перемішуємо все і сотавляет на годину.
Через годину відкриваємо пляшку темного пива і заливаємо їм м'ясо, знову перемішуємо і залишаємо маринуватися ще на годину.
Замариноване м'ясо виймемо з рідини і даємо йому трохи стекти. Тим часом гарненько розігріваємо сковороду гриль. За бажанням змащуємо рослинним маслом. Смажимо свиняче, куряче м'ясо і ковбаски до аппеітной золотистої скоринки і подаємо до столу.