М'ясо з гірчицею в духовці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо з гірчицею в духовці - смачно і готувати недовго. Вірніше, духовка сама готує, вам потрібно тільки підготувати м'ясо. Свинину натріть, нашпигуйте, загорніть і в піч. Результат буде відмінним!
М'ясо з гірчицею в духовці можна готувати як холодну закуску на святковий стіл. Також раджу готувати самим м'ясо як альтернативу ковбасі та магазинним копченостям. Ви можете використовувати дим для додання м'ясу відтінку копченості. Також м'ясо з гірчицею в духовці може бути гарячою стравою. Його можна подавати з будь-яким гарніром і за будь-що. Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 700 грам
- Часник - 5-6 зубчиків
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Підготувати продукти.
Нашпигуйте мясо чесноком и намажьте горчицей со всех сторон.
Загорніть м'ясо у фольгу.
Запекайте мясо в духовке разогретой до180 градусів протягом години.
Мясо разверните и запекайте до появления аппетитной корочки.
Смачного!