М'ясо по-південному
(покроковий рецепт з фото)
Чи не найоригінальніший і не найскладніший спосіб приготування свинини - м'ясо по-південному. Обов'язково варто спробувати це ароматне і дуже смачна страва.
Приготувати м'ясо по-південному в домашніх умовах може навіть початківець кулінар. Спробуйте це блюдо з улюбленим гарніром або свіжими овочами - воно просто не може не сподобатися. Відмінне блюдо як для буденного, так і для святкового обіду або вечері.
- Свинина - 400-500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Бульйон - 300 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Бавовна - 150-200 мілілітрів
1. Це простий рецепт м'яса по-південному, приготування якого вимагає мінімум зусиль. М'ясо вимити і просушити. Нарізати порційними шматочками. Посолити і поперчити за смаком.
2. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре розігріти. Відправити туди м'ясо і смажити на середньому вогні з двох сторін до коричневої скоринки.
3. Зняти м'ясо з вогню. На сковороду, де смажилося м'ясо покласти трохи вершкового масла і розтопити.
4. Цибулину очистити і нарізати півкільцями. Часник почистити і видавити через прес. Надіслати овочі на сковороду і смажити до золотистого кольору.
5. Саме час зайнятися соусом. Для цього необхідно розвести борошно в невеликій кількості бульйону і з'єднати з пахтою.
Коли цибуля і часник добре підсмажаться, додати на сковороду соус і уварювати до загусання близько 15 хвилин.
Коли цибуля і часник добре підсмажаться, додати на сковороду соус і уварювати до загусання близько 15 хвилин.
6. На сковороду з готовим соусом викласти шматочки м'яса і накрити кришкою. Дати постояти 5-7 хвилин. М'ясо по-південному в домашніх умовах готове, можна подавати до столу.