М'ясо по-грузинської
(покроковий рецепт з фото)
Як рецепт, так і смак страви може бути різним. Існують страви м'яса по-грузинськи на вині або з волоськими горіхами. У мене простий рецепт смачного страви. Все доступно.
М'ясо по-грузинськи готується гранично просто. Знадобиться яловичина, цибуля, чорнослив і спеції. Уцхо-сунелі готують з блакитного пажитника, у прянощі легкий горіховий присмак. Якщо бажаєте, можете замінити її на хмелі-сунелі. Отже, всі інгредієнти ріжемо, викладаємо в горщик і запікаємо в духовці або печі.
- Яловичина - 1 кілограм
- Ucho-сунелі - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорнослив - 50 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями. Промиваємо під холодною водою. Віджимаємо зайву воду.
Яловичину нарізати кубиком. Додати цибулю, уцхо-сунелі в молотом вигляді. Додати нарізаний чорнослив. Влити 2 ст. Ложки рослинної олії і все перемішати.
М'ясо затягнути плівкою і поставити в холодильник на 1 час. Дістати, посолити і перемішати. Викласти в горщик.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Закрийте горщик кришкою. Запікайте 1 годину в духовці.
Гарячим подайте до столу.
Гарячим подайте до столу.