Рецепт М'ясо по-грузинської фото

М'ясо по-грузинської
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Як рецепт, так і смак страви може бути різним. Існують страви м'яса по-грузинськи на вині або з волоськими горіхами. У мене простий рецепт смачного страви. Все доступно.

М'ясо по-грузинськи готується гранично просто. Знадобиться яловичина, цибуля, чорнослив і спеції. Уцхо-сунелі готують з блакитного пажитника, у прянощі легкий горіховий присмак. Якщо бажаєте, можете замінити її на хмелі-сунелі. Отже, всі інгредієнти ріжемо, викладаємо в горщик і запікаємо в духовці або печі.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Ucho-сунелі - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорнослив - 50 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
м'ясо по-грузинської - фото крок 1
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями. Промиваємо під холодною водою. Віджимаємо зайву воду.
м'ясо по-грузинської - фото крок 2
Яловичину нарізати кубиком. Додати цибулю, уцхо-сунелі в молотом вигляді. Додати нарізаний чорнослив. Влити 2 ст. Ложки рослинної олії і все перемішати.
м'ясо по-грузинської - фото крок 3
М'ясо затягнути плівкою і поставити в холодильник на 1 час. Дістати, посолити і перемішати. Викласти в горщик.
м'ясо по-грузинської - фото крок 4
Розігрійте духовку до 200 градусів. Закрийте горщик кришкою. Запікайте 1 годину в духовці.
Гарячим подайте до столу.

Схожі рецепти