Ucvno (М'ясо по-грузинської)
(покроковий рецепт з фото)
З кожним роком шанувальників грузинської кухні перебуває. Вона поширюється по ресторанах і кафе, і я підтримую цю загальну хвилю захоплень. Продовжую вивчати нові цікаві рецепти.
Ділюся з вами тим, як приготувати уцвно (м'ясо по-грузинської) тушковане. Як і в будь-якому класичному гарячому блюді цієї країни, тут використовуються різні приправи, в тому числі і гострі. Тому регулюйте смак самі, я вказала приблизні пропорції. М'ясо беріть нежирне, а помідори можна замінити на томатну пасту.
- Яловичина - 800 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Петрушка або фіолетовий базилік - 15 грам
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
- Помідор - 4 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Червоний мелений перець пекучий - 1 Ст. Ложка
- Томатне пюре - 1 Ст. Ложка
- Koriandr Сухий - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
М'ясо наріжте середніми кубиками. Залийте його 200 мл води в каструлі з товстим дном. Додайте лавровий лист. Варіть яловичину на самому мінімальному вогні протягом 2-х годин.
М'ясний відвар злийте і збережіть, а до готового м'яса додайте масло і сіль.
Чистий і nashinkuyte цибулю. Додайте його до яловичини. Поставте її гаситися на повільному вогні протягом 7 хвилин, помішуючи.
Помідори очистіть від шкірки. Дрібно їх наріжте і відправте в каструлю. Гасіть блюдо ще 4 хвилини.
Потім внесіть до страви подрібнений часник, koriandr, пюре і червоний перець. Все ретельно перемішайте.
Потім влийте м'ясний сік в каструлю. Томіть блюдо протягом 5 хвилин на мінімальному вогні.
В кінці додайте зелень. Ucvno майже. Смачного!