Рецепт Ucvno (М'ясо по-грузинської) фото

Ucvno (М'ясо по-грузинської)
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

З кожним роком шанувальників грузинської кухні перебуває. Вона поширюється по ресторанах і кафе, і я підтримую цю загальну хвилю захоплень. Продовжую вивчати нові цікаві рецепти.

Ділюся з вами тим, як приготувати уцвно (м'ясо по-грузинської) тушковане. Як і в будь-якому класичному гарячому блюді цієї країни, тут використовуються різні приправи, в тому числі і гострі. Тому регулюйте смак самі, я вказала приблизні пропорції. М'ясо беріть нежирне, а помідори можна замінити на томатну пасту.

  • Яловичина - 800 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Петрушка або фіолетовий базилік - 15 грам
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Помідор - 4 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Червоний мелений перець пекучий - 1 Ст. Ложка
  • Томатне пюре - 1 Ст. Ложка
  • Koriandr Сухий - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
Ucvno (м'ясо по-грузинської) - фото крок 1
М'ясо наріжте середніми кубиками. Залийте його 200 мл води в каструлі з товстим дном. Додайте лавровий лист. Варіть яловичину на самому мінімальному вогні протягом 2-х годин.
Ucvno (м'ясо по-грузинської) - фото крок 2
М'ясний відвар злийте і збережіть, а до готового м'яса додайте масло і сіль.
Ucvno (м'ясо по-грузинської) - фото крок 3
Чистий і nashinkuyte цибулю. Додайте його до яловичини. Поставте її гаситися на повільному вогні протягом 7 хвилин, помішуючи.
Ucvno (м'ясо по-грузинської) - фото крок 4
Помідори очистіть від шкірки. Дрібно їх наріжте і відправте в каструлю. Гасіть блюдо ще 4 хвилини.
Ucvno (м'ясо по-грузинської) - фото крок 5
Потім внесіть до страви подрібнений часник, koriandr, пюре і червоний перець. Все ретельно перемішайте.
Ucvno (м'ясо по-грузинської) - фото крок 6
Потім влийте м'ясний сік в каструлю. Томіть блюдо протягом 5 хвилин на мінімальному вогні.
Ucvno (м'ясо по-грузинської) - фото крок 7
В кінці додайте зелень. Ucvno майже. Смачного!

Схожі рецепти