М'ясо по-французьки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Іноді немає сил або часу возитися і з основною стравою і з гарніром. Тут на допомогу приходить наш рецепт. М'ясо по французьки - і ситно, і смачно. А як приготувати його в мультиварці, я зараз розповім.
Картопля по-французьки як тільки не готують. Вірніше, з чим тільки не готують. І з грибами, і з помідорами, і з болгарським перцем… Я ж пропоную вам спробувати класичний рецепт картоплі по-французьки. Він настільки ж легкий в готуванні, наскільки і смачний (в сенсі, НЕ рецепт смачний, а блюдо за рецептом… ну, ви мене зрозуміли). Вся сім'я буде з нетерпінням поглядати на мультиварку, чекаючи заповітного "біп", що означає кінець приготування і початок смачного обіду. Хай щастить!
- Свинина - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Картопля - 500 грам
- Майонез - - За смаком
- Сир твердий - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
М'ясо вимити, обсушити, нарізати тонкими скибочками.
Цибулю нарізати кільцями.
Картоплю почистити, нарізати тонкими-тонкими скибочками.
У чашу мультиварки викласти м'ясо. Посолити, поперчити, покласти нарізану кільцями цибулю. Змастити майонезом. Зверху розкласти кружечки картоплі. Посолити-поперчити, змастити майонезом. Посипати тертим сиром. Включити режим "випічка" . Час готування 60 хвилин. Смачного!