Рецепт М'ясо по-французьки в мультиварці фото

М'ясо по-французьки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Гарячі страви, М'ясо по французьки

Іноді немає сил або часу возитися і з основною стравою і з гарніром. Тут на допомогу приходить наш рецепт. М'ясо по французьки - і ситно, і смачно. А як приготувати його в мультиварці, я зараз розповім.

Картопля по-французьки як тільки не готують. Вірніше, з чим тільки не готують. І з грибами, і з помідорами, і з болгарським перцем… Я ж пропоную вам спробувати класичний рецепт картоплі по-французьки. Він настільки ж легкий в готуванні, наскільки і смачний (в сенсі, НЕ рецепт смачний, а блюдо за рецептом… ну, ви мене зрозуміли). Вся сім'я буде з нетерпінням поглядати на мультиварку, чекаючи заповітного "біп", що означає кінець приготування і початок смачного обіду. Хай щастить!

  • Свинина - 300 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Картопля - 500 грам
  • Майонез - - За смаком
  • Сир твердий - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
м'ясо по-французьки в мультиварці - фото крок 1
М'ясо вимити, обсушити, нарізати тонкими скибочками.
м'ясо по-французьки в мультиварці - фото крок 2
Цибулю нарізати кільцями.
м'ясо по-французьки в мультиварці - фото крок 3
Картоплю почистити, нарізати тонкими-тонкими скибочками.
м'ясо по-французьки в мультиварці - фото крок 4
У чашу мультиварки викласти м'ясо. Посолити, поперчити, покласти нарізану кільцями цибулю. Змастити майонезом. Зверху розкласти кружечки картоплі. Посолити-поперчити, змастити майонезом. Посипати тертим сиром. Включити режим "випічка" . Час готування 60 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти