М'ясо під грибочками
(покроковий рецепт з фото)
Як вам поєднання свинини, грибів і вершків? Мені подобається, це неймовірно ситно, смачно! Рецепт по достоїнству оцінять не тільки господині, але і чоловіки! дивіться, як приготувати м'ясо під грибочками.
Завдяки тому, що м'ясо готується разом в грибами і цибулею на одній сковороді, воно просочується ароматом і смаків грибів, вершків. У підсумку виходить просто шикарний результат! Обов'язково спробуйте приготувати м'ясо під грибочками!
- Свиняча корейка - 700 грам
- Гриби - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Вершки - 200 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
Підготуйте продукти згідно зі списком. Свинячу корейку поріжте між ребер на 3 шматочка.
Кожен шматочок м'яса добре посоліть і поперчіть з двох сторін. Відставте поки м'ясо просочуватися.
Вимийте цибулю і гриби, обсушити паперовим рушником. Поріжте цибулю півкільцями. Гриби наріжте пластинками.
Розігрійте сковороду з рослинним маслом, покладіть шматочки корейки і смажте на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки.
До смаженого м'яса додайте цибулю, обсмажте його пару хвилин.
Додайте порізані грибочки. Обсмажте все в лічені хвилини 5-7. Обережно перемішуйте гриби і цибулю між шматочками м'яса.
Гриби швидко втрачають обсяг, смажте без кришки, щоб йшла зайва волога.
Влийте склянку вершків, за бажанням додайте в вершки щіпку солі і перцю. Накрийте кришкою сковороду і тушкуйте протягом 15.
М'ясо під грибочками готове! Воно прекрасно просочилося ніжним вершково-грибним соусом. Подавайте шматочки м'яса, поливаючи підливою. Приємного!