М'ясний суп-пюре
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати м'ясний суп-пюре. Готувати його будемо на основі бекону і курячого бульйону, а доповнимо достатком овочів, а також сочевицею. Вийде ситно і смачно.
Якщо вам хочеться зробити ще більш м'ясний суп, то можете взяти ще трохи шинки. Але мені здається, що бекон і так дає досить насичений смак і аромат цього супчику.
В результаті консистенція буде досить густа, можете її регулювати бульйоном або водою.
До речі, я Пюріруйте суп лише злегка, щоб залишалися шматочки бекону і овочів. Але можете перетерти його повністю.
- Бекон - 150 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Селера - 1 штука (стебло)
- Морква - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Томати подрібнені - 300 грам
- Бульйон курячий - 1, 5 L
- Сочевиця - 120 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
Насамперед наріжте дрібненько бекон.
Потім подрібніть цибулю, селера, морква.
І обсмажте це все на маслі до золотистого лука. Потім додайте подрібнені помідори, перець, сіль, будь-які приправи за смаком.
Влийте бульйон і додайте сочевицю і лавровий лист.
Варіть супчик на середньому вогні близько 40 хвилин, потім дістаньте лаврушку і подрібніть суп в пюре блендером.
Подавайте гарячим з зеленню.