Рецепт М'ясний суп-пюре фото

М'ясний суп-пюре
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Бобові , Бекон , Сочевиця
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні я розповім вам, як приготувати м'ясний суп-пюре. Готувати його будемо на основі бекону і курячого бульйону, а доповнимо достатком овочів, а також сочевицею. Вийде ситно і смачно.

Опис приготування:

Якщо вам хочеться зробити ще більш м'ясний суп, то можете взяти ще трохи шинки. Але мені здається, що бекон і так дає досить насичений смак і аромат цього супчику.

В результаті консистенція буде досить густа, можете її регулювати бульйоном або водою.

До речі, я Пюріруйте суп лише злегка, щоб залишалися шматочки бекону і овочів. Але можете перетерти його повністю.

  • Бекон - 150 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Селера - 1 штука (стебло)
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Томати подрібнені - 300 грам
  • Бульйон курячий - 1, 5 L
  • Сочевиця - 120 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
м'ясний суп-пюре - фото крок 1
Насамперед наріжте дрібненько бекон.
м'ясний суп-пюре - фото крок 2
Потім подрібніть цибулю, селера, морква.
м'ясний суп-пюре - фото крок 3
І обсмажте це все на маслі до золотистого лука. Потім додайте подрібнені помідори, перець, сіль, будь-які приправи за смаком.
м'ясний суп-пюре - фото крок 4
Влийте бульйон і додайте сочевицю і лавровий лист.
м'ясний суп-пюре - фото крок 5
Варіть супчик на середньому вогні близько 40 хвилин, потім дістаньте лаврушку і подрібніть суп в пюре блендером.
м'ясний суп-пюре - фото крок 6
Подавайте гарячим з зеленню.

Схожі рецепти