Суп м'ясний з овочами
(покроковий рецепт з фото)
На обід хочу запропонувати вам зварити простий і апетитний супчик, який припаде до душі і дорослим, і діткам. Використовуйте побільше різноманітних овочів, щоб суп вийшов наваристим і смачним.
Покажу, як приготувати суп м'ясний з овочами в домашніх умовах без особливих клопотів. Варити його можна і на плиті, і в мультиварці. Якщо м'ясо відразу нарізати невеликими шматочками, бульйон звариться набагато швидше. Овочі можете взяти будь-які, які є під рукою. До речі, в такий супчик підійдуть не тільки свіжі, але і заморожені овочі. Спробуйте, відмінний варіант на кожен день!
- Яловичина - 300 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком
- Морква - 2-3 штук
- Цибулина - 1-2 штук
- Солодкий перець - 2-3 штук
- Картопля - 5-7 штук
- Стручкова квасоля - 200 грам
- Зелений горошок - 200 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
1. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте маленькими шматочками. У каструлі розігрійте олію. Викладіть яловичину і обсмажте, помішуючи. Додайте сіль і спеції. Після влийте гарячу воду (2-3 L) і проваріть близько отримувала.
2. Овочі вимийте, обсушити, очистіть і наріжте.
3. На сковороді розігрійте трохи олії. Викладіть овочі і обсмажте кілька хвилин. Можна закладати овочі по черзі - цибуля, морква, перець, потім картопля, квасоля і горошок, або ж відразу все. Додайте томатну пасту, акуратно перемішайте.
4. Викладіть овочі в каструлю і варіть на середньому вогні до м'якості картоплі і повної готовності м'яса. Додайте ще сіль і спеції за смаком.
Смачного!
Смачного!