Рецепт М'ясний суп з вермішеллю фото

М'ясний суп з вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо , Макарони , Вермішель
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

На обід найчастіше хочеться приготувати що-небудь рідке. Пропоную поповнити вашу кулінарну книгу ще одним чудовим рецептом і приготувати м'ясний суп з вермішеллю.

Опис приготування:

М'ясний суп з вермішеллю - це відмінний варіант для смачного і ситного обіду, який із задоволенням їдять і дорослі, та діти.

  • М'ясо - 600-800 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Вермішель - 200 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Запашний перець - 5 штук
  • Гвоздика - 3 штуки
  • Петрушка - 20 грам
  • Сіль - 1 щіпка
м'ясний суп з вермішеллю - фото крок 1
1. Рецепт приготування м'ясного супу з вермішеллю починається з бульйону. М'ясо потрібно вимити, відправити в каструлю і залити холодною водою. Поставити на вогонь і довести до кипіння.
м'ясний суп з вермішеллю - фото крок 2
2. По мірі того, як буде закипати вода, на поверхні буде утворюватися піна. Її обов'язково необхідно прибирати за допомогою шумівки, щоб бульйон НЕ був мутний. Після закипання прибрати вогонь до мінімуму і варити бульйон близько 1 годину.
м'ясний суп з вермішеллю - фото крок 3
3. За цей час можна підготувати овочі. Цибулину і моркву очистити. У такій бульйон можна додавати найрізноманітніші овочі, адже вони надають супу не тільки аромат, але і смак. Лавровий лист помити і підготувати спеції. Надіслати все в каструлю і варити до тих пір, поки овочі не стануть м'якими.
м'ясний суп з вермішеллю - фото крок 4
4. Потім овочі потрібно акуратно дістати з бульйону, а м'ясо варити до повної готовності.
м'ясний суп з вермішеллю - фото крок 5
5. Коли м'ясо стане м'яким, його можна дістати з каструлі. Трохи остудити і нарізати порційними шматочками. Сам бульйон в цей час при бажанні можна процідити, щоб прибрати зайвий жир. Потім знову відправити на вогонь, довести до кипіння, посолити за смаком і зварити вермішель. Нарізане м'ясо також відправити в каструлю. Перед подачею в м'ясний суп з вермішеллю в домашніх умовах можна додати дрібно нарізану зелень. Якщо бульйону вийшло забагато, його можна заморозити.

Схожі рецепти