М'ясний суп з вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)
На обід найчастіше хочеться приготувати що-небудь рідке. Пропоную поповнити вашу кулінарну книгу ще одним чудовим рецептом і приготувати м'ясний суп з вермішеллю.
М'ясний суп з вермішеллю - це відмінний варіант для смачного і ситного обіду, який із задоволенням їдять і дорослі, та діти.
- М'ясо - 600-800 грам
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Вермішель - 200 грам
- Лавровий лист - 2 штуки
- Запашний перець - 5 штук
- Гвоздика - 3 штуки
- Петрушка - 20 грам
- Сіль - 1 щіпка
1. Рецепт приготування м'ясного супу з вермішеллю починається з бульйону. М'ясо потрібно вимити, відправити в каструлю і залити холодною водою. Поставити на вогонь і довести до кипіння.
2. По мірі того, як буде закипати вода, на поверхні буде утворюватися піна. Її обов'язково необхідно прибирати за допомогою шумівки, щоб бульйон НЕ був мутний. Після закипання прибрати вогонь до мінімуму і варити бульйон близько 1 годину.
3. За цей час можна підготувати овочі. Цибулину і моркву очистити. У такій бульйон можна додавати найрізноманітніші овочі, адже вони надають супу не тільки аромат, але і смак. Лавровий лист помити і підготувати спеції. Надіслати все в каструлю і варити до тих пір, поки овочі не стануть м'якими.
4. Потім овочі потрібно акуратно дістати з бульйону, а м'ясо варити до повної готовності.
5. Коли м'ясо стане м'яким, його можна дістати з каструлі. Трохи остудити і нарізати порційними шматочками. Сам бульйон в цей час при бажанні можна процідити, щоб прибрати зайвий жир. Потім знову відправити на вогонь, довести до кипіння, посолити за смаком і зварити вермішель. Нарізане м'ясо також відправити в каструлю. Перед подачею в м'ясний суп з вермішеллю в домашніх умовах можна додати дрібно нарізану зелень. Якщо бульйону вийшло забагато, його можна заморозити.