М'ясний рулет з вермішеллю на пару
(покроковий рецепт з фото)
Соковите, смачна страва - хороша заміна обридлим котлет з макаронами. Що, до того ж, ще й корисну страву - адже приготовлено воно на пару. Пробуйте, не сумніваючись!
Вам набридли котлети і вермішель? З тих же інгредієнтів пропоную приготувати смачну і швидке в приготуванні блюдо, яке безсумнівно сподобається вашим близьким. Соковиті рулети з вермішеллю можна приготувати з будь-якого м'яса - свинини, яловичини або птиці. Вони будуть однаково смачними, різниця лише в часі на підготовку: рулет з м'яса птиці приготується швидше, ніж з яловичини. Пропоную вам скористатися цим простим рецептом і приготувати смачний м'ясний рулет з вермішеллю на пару. Такий рулет можна подавати до столу гарячим, і гарнір до нього зовсім необов'язковий, досить буде овочів. Рулет може використовуватися і в якості холодної закуски. Вибір за вами. Дивимося рецепт приготування м'ясного рулету з вермішеллю з фото і готуємо смачний обід або вечерю.
- Свинина - 500 грам
- Вермішель - 150 грам (можна взяти звичайну вермішель, а можна - вермішель швидкого приготування)
- Морква - 2 штуки (середнього розміру)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Спеції - 1-2 Щепоток (сухий базилік, кріп, петрушка або ваші улюблені спеції для м'яса)
- Рослинна олія для смаження - 2 Ст. Ложки