Рецепт М'ясний рулет з вермішеллю на пару фото

М'ясний рулет з вермішеллю на пару
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Локшина , Вермішель
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Соковите, смачна страва - хороша заміна обридлим котлет з макаронами. Що, до того ж, ще й корисну страву - адже приготовлено воно на пару. Пробуйте, не сумніваючись!

Опис приготування:

Вам набридли котлети і вермішель? З тих же інгредієнтів пропоную приготувати смачну і швидке в приготуванні блюдо, яке безсумнівно сподобається вашим близьким. Соковиті рулети з вермішеллю можна приготувати з будь-якого м'яса - свинини, яловичини або птиці. Вони будуть однаково смачними, різниця лише в часі на підготовку: рулет з м'яса птиці приготується швидше, ніж з яловичини. Пропоную вам скористатися цим простим рецептом і приготувати смачний м'ясний рулет з вермішеллю на пару. Такий рулет можна подавати до столу гарячим, і гарнір до нього зовсім необов'язковий, досить буде овочів. Рулет може використовуватися і в якості холодної закуски. Вибір за вами. Дивимося рецепт приготування м'ясного рулету з вермішеллю з фото і готуємо смачний обід або вечерю.

  • Свинина - 500 грам
  • Вермішель - 150 грам (можна взяти звичайну вермішель, а можна - вермішель швидкого приготування)
  • Морква - 2 штуки (середнього розміру)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Сіль - 2 щіпки
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Спеції - 1-2 Щепоток (сухий базилік, кріп, петрушка або ваші улюблені спеції для м'яса)
  • Рослинна олія для смаження - 2 Ст. Ложки
м'ясний рулет з вермішеллю на пару - фото крок 1
Чистимо цибулю і моркву. Цибулини нарізаємо на дрібні кубики і злегка обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом.
м'ясний рулет з вермішеллю на пару - фото крок 2
Очищену моркву натираємо на тертці. Можна на крупній, можна потерти і дрібніші. Відправляємо морква до цибулі і обсмажуємо все разом 3-4 хвилини.
м'ясний рулет з вермішеллю на пару - фото крок 3
Відварюємо вермішель майже до готовності, потім зливаємо з неї воду. Якщо ви вирішили скористатися вермішеллю швидкого приготування, залийте її окропом на 2/3 в висоту. Перемішайте, закрийте кришкою і дочекайтеся, коли вермішель вбере всю воду.
м'ясний рулет з вермішеллю на пару - фото крок 4
Додаємо до підготовленої вермішелі фарш, обсмажені цибулю і моркву, спеції. Все ретельно перемішуємо.
м'ясний рулет з вермішеллю на пару - фото крок 5
Ділимо отриману масу на 2-3 частини. Викладаємо одну частину суміші в пакет для запікання і формуємо рулет. Щільно звертаємо і отриманий рулет викладаємо на решітку для приготування на пару. Ставимо грати на каструлю з киплячою водою (або в мультиварку), закриваємо кришкою і готуємо хвилин 40-45.

Схожі рецепти