Рецепт М'ясний суп фото

М'ясний суп
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Яловичина , Крупи , Перлова крупа
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 25 хв.

Приготування обіду - це трудомісткий процес. На стіл потрібно подає першою, друге і десерт. Розповім рецепт, як приготувати м'ясний суп. Він дуже поживний, прекрасно насичує і втаязикє голод.

Опис приготування:

Рецептів перших страв дуже багато: овочеві та м'ясні, холодні і гарячі. М'ясний суп, на відміну від овочевого, більш ситний, особливо він сподобається чоловікам. Можна зробити суп з кількох видів м'яса або одного. Цей суп до столу подається обов'язково гарячим.

  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Яловичина - 0, 5 кілограма (або готовий фарш)
  • Морква - 2 штуки
  • Селера - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Розмарин - 2 Ст. Ложки
  • Курячий бульйон - 0, 5 L
  • Вода - 0, 5 L
  • Перловка - 80 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Картопля - 300 грам
1
М'ясо вимийте і перекрутити в фарш. Розігрійте сковороду зі столовою ложкою оливкової олії, викладіть фарш і обсмажте його, потім перекладіть на тарілку.
2
Очистіть моркву і цибулю, подрібніть. Селера помийте і наріжте дрібно. Поверніть сковороду на вогонь, додайте залишився оливкова олія і обсмажте овочі. В самому кінці додайте роздавлені зубчики часнику і розмарин, поверніть фарш і перемішайте все разом.
3
Перекладіть вміст сковороди в каструлю, залийте водою і бульйоном, додайте лавровий лист.
4
Накрийте каструлю кришкою і доведіть до кипіння, зніміть утворилися плівки. Варіть на слабкому вогні близько 30 хвилин.
5
Очистіть і наріжте кубиками картоплю, помідори, промийте перловку. Додайте всі в каструлю і варіть ще півгодини. За смаком посоліть і поперчіть, перемішайте.
6
Готовий суп накрийте кришкою і зніміть з вогню, залиште на 15 хвилин, а потім подавайте до столу.

Схожі рецепти